Ευαγγελάτος: «Ο Τζόκοβιτς εντάσσεται στην κατηγορία των ψεκασμένων» (vid)

Newsroom
Ευαγγελάτος: «Ο Τζόκοβιτς εντάσσεται στην κατηγορία των ψεκασμένων» (vid)
Στο πολύκροτο σίριαλ του Νόβακ Τζόκοβιτς και της συμμετοχής του στο Australian Open αναφέρθηκε ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Σάλος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες με το θέμα του Νόβακ Τζόκοβιτς και το Australian Open, καθώς δεν έχει εμβολιαστεί.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος αναφέρθηκε στο θέμα στην εκπομπή του «Live News» και τόνισε πως ο αθλητής «δεν είναι απλά ανεμβολίαστος, είναι αντιεμβολιαστής. Φανατικός αντιεμβολιαστής, μιλά για τα 5g και διάφορα άλλα και αυτός και η γυναίκα του. Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα αγωνιστεί, θα δούμε στην συνέχεια τι θα γίνει», είπε αρχικά.

«Τζόκοβιτς. Χαμός. Μέχρι και διπλωματικό επεισόδιο. Να το πούμε απλά. Συγγνώμη που θα το πω έτσι αλλά έτσι το αισθάνομαι. Εντάσσεται στην κατηγορία των ψεκασμένων για τα εμβόλια. Είναι ο Νο1 τενίστας του κόσμου. Υποκλινόμαστε. Είναι ένας αθλητής από τους κορυφαίους του πλανήτη. Υποκλινόμαστε. Θεωρεί ότι τα εμβόλια έχουν τσιπάκια. Ότι συνδέονται με το 5G», ανέφερε στην συνέχεια.

Τον περασμένο Απρίλιο, ο διάσημος πρωταθλητής του τένις είχε κάνει ένα live στο Facebook γράφοντας: «Προσωπικά, είμαι αντίθετος στον εμβολιασμό και δε θα ήθελα να με αναγκάσει κάποιος να κάνω ένα εμβόλιο προκειμένου να μπορέσω να ταξιδέψω. Αλλά εάν γίνει υποχρεωτικό, τι θα κάνω; Θα πρέπει να πάρω μια απόφαση».

«Οι κανόνες είναι κανόνες. Και δεν υπάρχουν ειδικές περιπτώσεις. Οι κανόνες είναι κανόνες, είναι αυτό που σας είπα χθες, αυτή είναι η πολιτική της κυβέρνησης και ήταν οι ισχυρές πολιτικές της κυβέρνησής για την προστασία των συνόρων μας και ιδιαίτερα σε σχέση με την πανδημία, που έχουν εξασφαλίσει ότι η Αυστραλία έχει ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά θανάτου από COVID οπουδήποτε στον κόσμο» σημείωσε ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Σκοτ Μόρισον.