O Γιώργος στο Survivor: «Ξεχνάω την πείνα όταν βλέπω την Μυριέλλα», o Βαλάντης τους πρότεινε κουμπαριά (vid)

Newsroom
O Γιώργος στο Survivor: «Ξεχνάω την πείνα όταν βλέπω την Μυριέλλα», o Βαλάντης τους πρότεινε κουμπαριά (vid)
Ανατροπές, συγγνώμες και... κουμπαριές μετά τις βρισιές στο Survivor.

Εδώ και αρκετές ημέρες φαίνεται πως υπάρχει ειδύλλιο στο Survivor.

Συγκεκριμένα υπάρχει μια συμπάθεια, ανάμεσα στην Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη, τον 27χρονο αγρότη του ριάλιτι.

Μάλιστα πλέον ο ίδιος ομολόγησε στην κάμερα πως έχει βαθιά συναισθήματα για την Μυριέλλα.

«Τρέφω πιο βαθιά συναισθήματα για τη Μυριέλλα και δεν ντρέπομαι να το πω. Στα θέλω μου δεν πάω ποτέ κόντρα εγώ. Ξεχνάω την πείνα και τη δίψα όταν πηγαίνω στα συμβούλια και στα αγωνίσματα και τη βλέπω. Αυτό είναι αλήθεια. Τι να πω, ψέματα; Να κοροϊδεύω όλη την Ελλάδα, αμαρτία από τον Θεό. Κάνω ένα κάλεσμα για τη Μυριέλλα γιατί νιώθω υπεύθυνος. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ και ένιωθα υπεύθυνος γιατί για κάποιο λόγο βγήκε προτεινόμενη εξαιτίας μου. Συντρίμμια έγινα. Θέλω να την βλέπω μέσα στο παιχνίδι όσο κι αν κάτσω. Μου δίνει ένα νόημα, έναν λόγο παραπάνω» είπε.

Μάλιστα κάλεσε τη Θεσσαλία από όπου κατάγεται να την ψηφίσουν για να μείνει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Βαλάντης ζήτησε συγγνώμη από την Μυριέλλα μετά το βρίσιμο

Ο Βαλάντης είχε ένα απίστευτο ξέσπασμα απέναντι στην Μυριέλλα, ωστόσο όπως αποκάλυψε η ηθοποιός της ζήτησε συγγνώμη για όσα είπε και όσα έκανε στην παραλία των Διασήμων.

«Ο Βαλάντης ήρθε και μου ζήτησε συγνώμη. Μου είπε ότι δεν ήταν σωστό το ότι μου φώναξε, δεν ήταν σωστό το ότι με έβρισε και γενικά δεν ήταν καθόλου σωστές οι επιθέσεις που μου έκανε. Ούτε και τότε στον αγώνα, έδειχνε μετανιωμένος» σημείωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Survivor.

«Δεν είμαι κακός άνθρωπος απλά κάποιες φορές… εντάξει, έτσι είναι ο άνθρωπος. Έτσι είμαι εγώ. Όταν λέω κάτι το οποίο δεν μπορεί να το καταλάβει ο άλλος, αρχίζει να με πνίγει και βγαίνει η κραυγή. Της φώναξα παραπάνω, το κορίτσι εντάξει το πήρε λίγο στραβά. Θέλω να με συγχωρέσει όπως και εγώ θα την συγχωρέσω για ότι είπε», πρόσθεσε από την πλευρά του, ο Βαλάντης μπροστά και στους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Μάλιστα στο συμβούλιο του νησιού όπου αναφέρθηκε ξανά η συγγνώμη του, ο Βαλάντης πρότεινε και κουμπαριά στην Μυριέλλα και τον Γιώργο.