Απαγωγή στο Ντράφι: Κορυφώνεται η αγωνία για τον 40χρονο επιχειρηματία (vid)

Newsroom
Απαγωγή στο Ντράφι: Κορυφώνεται η αγωνία για τον 40χρονο επιχειρηματία (vid)
«Κόκκινο» χτυπά η αγωνία της οικογένειας και των φίλων του 40χρονου επιχειρηματία, ο οποίος τα μεσάνυχτα της Τρίτης έπεσε θύμα απαγωγής έξω από το σπίτι του στο Ντραφι.

Στην πιο κρίσιμη καμπή της περνά η υπόθεση της απαγωγής του 40χρονου επιχειρηματία από το Ντράφι, καθώς για περισσότερα από δύο 24ωρα βρίσκεται σιδηροδέσμιος στο κρησφύγετο της συμμορίας, που τον άρπαξε έξω από το σπίτι του, με τους ειδικούς διαπραγματευτές της Ασφάλειας να δίνουν οδηγίες χειρισμού ζωτικής σημασίας στον αδερφό του απαχθέντα.

Τον άρπαξαν σε 60 δευτερόλεπτα

Ο 40χρονος από τη στιγμή που έφυγε από την ταβέρνα στο Ίλιον συνομιλούσε με μια φίλη του στην Αμερική μέσω βιντεοκλήσης. Όπως έχει διαπιστωθεί μόλις ένα λεπτό μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης οι απαγωγείς όρμηξαν στον επιχειρηματία και τον έβγαλαν με τη βία μέσα από το αυτοκίνητο του.

Από την πρώτη στιγμή αυτό που αναζητούσαν ήταν το κινητό του τηλέφωνο ώστε να το απενεργοποιήσουν. Πάρα τις απειλές ο επιχειρηματίας προσπαθούσε να κερδίσει όσο περισσότερο χρόνο μπορούσε. Τελικά 60 δευτερόλεπτα μετά βρήκαν τη συσκευή και χάθηκε κάθε επικοινωνία.

Οι κάμερες κατέγραψαν τους απαγωγείς

Οι δράστες που αρπάξαν τον επιχειρηματία φαίνεται πως μιλούσαν καθαρά ελληνικά, ενώ από τις Αρχές θεωρούν πως η ομάδα των απαγωγέων έφτανε τα πέντε άτομα.

Την ίδια ώρα το υλικό από τις κάμερες ασφάλειας του σπιτιού του 40χρονου έχουν καταγράψει μέρος της απαγωγής, με το αρμόδιο τμήμα της Ασφάλειας να επεξεργάζεται τις εικόνες από το κύκλωμα παρακολούθησης.

Ψάχνουν το κρησφύγετο των απαγωγέων

Η φωτογραφία που έστειλαν οι απαγωγείς στον αδερφό του 40χρονου τον έδειχνε δεμένο, χωρίς όμως να μπορεί να βγει κάποιο συμπέρασμα για την περιοχή του κρησφύγετου τους.

Από τις κάμερες ασφαλείας και κυκλοφορίας που υπάρχουν στην περιοχή θα προσπαθήσουν να εντοπίσουν το όχημα με το οποίο διέφυγαν από το σημείο οι δράστες, ώστε να μπορέσουν να δημιουργήσουν μέχρι ενός σημείου το δρομολόγιο διαφυγής τους.

Πληροφορίες του MEGA αναφέρουν πως από την οικογένεια του 40χρονου γίνεται προσπάθεια να συγκεντρωθούν τα λύτρα, ενώ ταυτόχρονα ελπίζουν να μειωθούν και οι απαιτήσεις των απαγωγέων.