«Flower Kickz»: Ενα εντυπωσιακό resell store στην Ελλάδα

Newsroom
«Flower Kickz»: Ενα εντυπωσιακό resell store στην Ελλάδα
Το «Flower Kickz» είναι ένα resell store και διαθέτει συλλεκτικά παπούτσια, μερικά εκ των οποίων αγγίζουν και πενταψήφια ποσά!

Ο εμπνευστής των viral παπουτσιών «ΜΠΑΣΟΚ», Γιάννης Λουλούδης από την Ρόδο, είχε εξηγήσει στο Gazzetta πριν από μερικούς μήνες πως υλοποίησε τη συγκεκριμένη ιδέα, αποκαλύπτοντας πως ετοιμάζει και μαγαζί!

Το «Flower Kickz» (@flowerkickz), λοιπόν, είναι ένα εντυπωσιακό resell στην Ελλάδα το οποίο «ειδικεύεται» σε συλλεκτικά ρούχα, παπούτσια κι άλλα αξεσουάρ ένδυσης. Μάλιστα, η ημερομηνία των εγκαινίων πρόκειται να ανακοινωθεί σύντομα!

Ο ίδιος αναφέρει πως «η αρχή έγινε όταν 13 ετών με budget 800 ευρώ κι ένα λάπτοπ μπήκα στη φάση του resell. Το streetwear ήταν το αρχικό σημείο αναφοράς μου, αλλά ο χώρος των collectible sneakers ήταν ο δρόμος που αποφάσισα να ακολουθήσω και που με έβγαλε στην παγκόσμια αγορά».

«Στα 17 μου, ανοίγω το πρώτο μου resell store. Η σκληρή δουλειά, η αφοσίωση μου και κυρίως οι υποστηρικτές μου ήταν το τρίπτυχο της επιτυχίας του», συνέχισε.

Να σημειωθεί δε πως στο συγκεκριμένο κατάστημα θα είναι διαθέσιμα κυρίως σπάνια υποδήματα υψηλής αξίας. Κάποια, μάλιστα, αγγίζουν και... πενταψήφια νούμερα σε τιμή!

Δείτε φωτογραφίες από το «Flower Kickz»

5

7

4

5