Βγήκαν τα μαχαίρια στο Survivor: «Εγώ είμαι για τα αλώνια, όχι για τα σαλόνια όπως οι... από δίπλα» (vid)

Newsroom
Βγήκαν τα μαχαίρια στο Survivor: «Εγώ είμαι για τα αλώνια, όχι για τα σαλόνια όπως οι... από δίπλα» (vid)
Δυναμικά έχει ξεκινήσει το Survivor με τις εντάσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες να γίνονται όλο και πιο έντονες.

Τα... μαχαίρια βγαίνουν στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, όπως φαίνεται από το τρέιλερ. Οι Διάσημοι ισχυρίζονται ότι οι Μαχητές θέλουν να τους δημιουργήσουν προβλήματα στην παραλία και η ατμόσφαιρα ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι ιδιαίτερα ηλεκτρισμένη.

«Στο συμβούλιο ακούστηκε η άποψη ότι βγάλαμε τον Βαλάντη υποψήφιο επειδή είναι δημοφιλής. Πιστεύουμε ότι τα λένε αυτά για να μας δημιουργήσουν πρόβλημα στην καλύβα», λένε οι Διάσημοι.

Ακολουθεί ο τρίτος αγώνας ασυλίας, όπου πέφτουν κορμιά. Η ένταση συνεχίζεται στο συμβούλιο του Νησιού όταν ο Γιώργος Κατσαούνης με μια ατάκα του προκαλεί την έκρηξη των Διασήμων. «Εγώ δεν είμαι για τα σαλόνια, είμαι για τα αλώνια. Οι από δίπλα είναι για σαλόνια», λέει ο παίκτης των Μαχητών στον Γιώργο Λιανό.

Η αντίδραση των Διάσημων είναι έντονη με τον Βαλάντη να λέει: «Άμα σου πω τι έχω περάσει εγώ φίλε μου... Δεν θα καταλάβεις τίποτα ποτέ, άστο...», ενώ η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου συμπληρώνει: «Ο συμπαίκτης από απέναντι, φίλος, Έλληνας, αδελφός είναι άκρως προσβλητικός συνεχώς, αλλά δεν μας προσβάλλει γιατί είμαστε ανώτεροι από αυτόν».

Δείτε το τρέιλερ