Κράξιμο του «Happy Day» στην Μαλέσκου: «Παίζει να είναι και η χειρότερη συνέντευξη που έχω παρακολουθήσει» (vid)

Newsroom
Κράξιμο του «Happy Day» στην Μαλέσκου: «Παίζει να είναι και η χειρότερη συνέντευξη που έχω παρακολουθήσει» (vid)
Ο καβγάς της Ιωάννας Μαλέσκου με τον Τάσο Χαλκιά σχολιάστηκε στην εκπομπή «Happy Day».

Με τον καβγά που ξέσπασε στον αέρα του «Love it» ανάμεσα στην Ιωάννα Μαλέσκου και τον Τάσο Χαλκιά, ασχολήθηκαν στην εκπομπή «Happy Day» του ALPHA.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, δήλωσε τα εξής: «Θεωρώ ότι ξεκίνησε στραβά αυτή η συνύπαρξη λόγω της καθυστέρησης, κάτι για το οποίο δεν ευθύνεται αποκλειστικά η Ιωάννα, είναι μια συνολική διαχείριση που γίνεται και από το κοντρόλ. Βέβαια, αυτό σε καμία περίπτωση δεν σου επιτρέπει να εκθέσεις το κοντρόλ και να πεις φταίει ο αρχισυντάκτης, ο σκηνοθέτης…

Ξεκίνησε στραβά αυτή η συνύπαρξη, αλλά πρέπει σαν παρουσιάστρια όταν βλέπεις ότι ο καλεσμένος σου έχει έναν εκνευρισμό που δικαιολογείται από την καθυστέρηση -δεν την προκάλεσες εσύ αλλά προκλήθηκε στην εκπομπή σου- κάνε βρε παιδί μου κι εσύ λίγο πίσω. Ο κος Χαλκιάς δεν έχει δώσει δικαίωμα τόσα χρόνια στα πλατό. Η Ιωάννα παραήταν εύθικτη, έχασε και όποιο δίκιο μπορεί να είχε».

Στη συνέχεια, η Τίνα Μεσσαροπούλου μίλησε ακόμα πιο έντονα, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Κάνει ερωτήσεις που δεν καταλαβαίνεις τι λέει. Παίζει να είναι και η χειρότερη συνέντευξη που έχω παρακολουθήσει στην τηλεόραση. Βγήκε η απειρία της ως παρουσιάστρια. Εγώ θα τολμήσω να πω ότι βγήκε και ο χαρακτήρας της Ιωάννας. Δεν αδειάζεις τους συνεργάτες σου».