Ντέρμπι με το καλημέρα στο Survivor: Διάσημοι το έπαθλο, Μαχητές την ασυλία (vid)

Newsroom
Ντέρμπι με το καλημέρα στο Survivor: Διάσημοι το έπαθλο, Μαχητές την ασυλία (vid)
Αμφίρροπες αναμένονται οι αναμετρήσεις των Διάσημων και των Μαχητών στο Survivor όπως έδειξε η πρεμιέρα.

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το Survivor αφού Διάσημοι και Μαχητές πάλεψαν στα ίσια στα δύο πρώτα αγωνίσματα.

Αρχικά οι Διάσημοι και οι Μαχητες ξεχύθηκαν για πρώτη φορά φέτος στον απαιτητικό στίβο μάχης με σκοπό την κατάκτηση του νέου «Survivor kit». Το αγώνισμα ήταν ομαδικό, οι παίκτες χωρίστηκαν σε τριάδες και συνεργάστηκαν ώστε να σηκώσουν τις σημαίες. Η ισοπαλία οδηγήθηκε μάλιστα σε best of.

Η ομάδα των Διάσημων κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 4-3 και κερδίσει το άκρως απαραίτητο μπαούλο το οποίο περιέχει όλες τις προμήθειες που θα χρειαστούν στην παραλία τους, αλλά και τη φωτιά. Οι μαχητές από την άλλη έφυγαν από τον αγωνιστικό χώρο με τις μισές προμήθειες.

Ρεβάνς με ασυλία οι Μαχητές

Μετά το αγώνισμα επάθλου, οι δύο ομάδες επανήλθαν στον στίβο μάχης για τον αγώνα της ασυλίας. Ο στίβος ήταν αρκετά απαιτητικός και κουραστικός, με τον στόχο να απαιτεί απόλυτη συγκέντρωση.

Ο αγώνας εξελίχθηκε σε μεγάλο ντέρμπι και στο τέλος έγινε η μεγάλη ανατροπή. Κι αυτό διότι οι Διάσημοι παρότι προηγήθηκαν με 9-7 έχασαν τελικά από τους Μαχητές με 10-9, με αποτέλεσμα να κληθούν να ψηφίσουν τους υποψήφιους προς αποχώρηση στο συμβούλιο του Νησιού.