Γιώργος Μαργαρίτης: «Η πρώτη ομάδα που είδα ήταν ο Ολυμπιακός, αλλά έγινα ΑΕΚ»

Γιάννης Μπαϊρακτάρης
Γιώργος Μαργαρίτης: «Η πρώτη ομάδα που είδα ήταν ο Ολυμπιακός, αλλά έγινα ΑΕΚ»
Ο Γιώργος Μαργαρίτης θυμάται το πρώτο ποδοσφαιρικό παιχνίδι που είδε μέσα από γήπεδο, αλλά και τις βραδιές που έπινε ποτά με τον Θωμά Μαύρο και τον Χρήστο Αρδίζογλου.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο Reader.gr μίλησε για τη ζωή, την καριέρα, αλλά και την αγάπη του για την ΑΕΚ. Παράλληλα, θυμήθηκε την πρώτη φορά που πήγε στο γήπεδο και είδε τον Ολυμπιακό, αλλά και τα ποτά που έπινε κάποτε μαζί με τον Θωμά Μαύρο και τον Χρήστο Αρδίζογλου.

«Αγαπάω όλες τις ομάδες και χειροκροτώ πάντα τον νικητή ανεξάρτητα αν είναι η δίκη μου ομάδα. Η πρώτη ομάδα που είδα στη ζωή μου στα 16-17 ήταν ο Ολυμπιακός. Η εντύπωση όμως που μου έκανε η ΑΕΚ, όταν έβλεπα τον μεγάλο Κώστα Νεστορίδη και αργότερα τον Μιμή Παπαϊωάννου να παίζουν χωρίς κακό ανταγωνισμό αλλά για την ομάδα, με έκανε να αγαπήσω την ΑΕΚ και να την ακολουθώ. Θυμάμαι ακόμα τον Θωμά Μαύρο και τον Χρήστο Αρδίζογλου που ερχόντουσαν και στα μαγαζιά που τραγουδούσα. Μεγάλοι ποδοσφαιριστές. Φέτος μου αρέσει η ομάδα, πάει καλά», ήταν τα λόγια του Γιώργου Μαργαρίτη στο Reader.gr.

Παράλληλα, σε άλλο μέρος της συνέντευξή του μιλάει για τη σχέση με τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, λέγοντας πως «Τον Δημήτρη τον εκτιμώ πολύ. Είναι πάντα ειλικρινής και λέει πράγματα που δεν τα λένε άλλοι. Είναι ένας απλός άνθρωπος που αγαπάει τον κόσμο και αγαπάει τους καλλιτέχνες. Τον θεωρώ φίλο μου».

Ο Γιώργος Μαργαρίτης θα βρίσκεται στη μουσική σκηνή Σφίγγα το Σάββατο 25 και Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου και Σάββατο 1 Ιανουαρίου. Καλεσμένες του Γιώργου Μαργαρίτη η Ζωή Παπαδοπούλου (25/12) και η Πέννυ Μπαλτατζή (1/1).