18-24 Travel: 4 βραβεία στα e-volution Awards

Newsroom
18-24 Travel: 4 βραβεία στα e-volution Awards
Η εταιρεία έχει ρίξει όλο το βάρος στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη εφαρμογών φιλικών στο χρήστη, είτε αυτός είναι ο τελικός πελάτης, είτε συνεργάτης που χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της πλατφόρμας.

Αν και δεν ήταν ο κατεξοχήν κλάδος δράσης, σε ένα θεσμό της τεχνολογικής καινοτομίας κι ανάπτυξης το 18-24 Travel κατάφερε να μαζέψει 4 βραβεία. Κι αυτό όντας η μοναδική επιχείρηση που απέσπασε διακρίσεις σε τεχνολογικές εφαρμογές δικής της παραγωγής, χωρίς δηλαδή να υπάρχει κάποια εταιρεία του κλάδου πληροφορικής πίσω από τη δημιουργία τους.

Τα καινοτόμα τεχνολογικά προϊόντα που παρουσιάστηκαν ακόμη και από εταιρείες κολοσσούς για τα ελληνικά δεδομένα, είχαν τη σφραγίδα εταιρειών που τα παρήγαγαν για λογαριασμό άλλων. Στην περίπτωση του 18-24 Travel, ενός Online Travel Agency, τα πάντα είναι inhouse παραγωγή από το IT τμήμα της εταιρείας.

«Τα πάντα σχεδιάζονται κι υλοποιούνται από την ομάδα μας. Εδώ και μια δεκαετία, έχουμε καταρτίσει ένα συγκεκριμένο πλάνο τεχνολογικής ανάπτυξης, που παρά τις αντιξοότητες της τελευταίας διετίας, εφαρμόζουμε πιστά», μας αναφέρει ο CEO της εταιρείας Γιώργος Καρανάσιος.

......

Η εταιρεία έχει ρίξει όλο το βάρος στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη εφαρμογών φιλικών στο χρήστη, είτε αυτός είναι ο τελικός πελάτης, είτε συνεργάτης που χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της πλατφόρμας. Με ξεχωριστό in house τμήμα ΙΤ, marketing και σχεδιασμού, απασχολεί σήμερα περισσότερο κόσμο σε αυτά τα τμήματα απ ότι στο καθαρά τουριστικό κομμάτι. Στόχος είναι να παράξουμε το συντομότερο δυνατό, νέα προϊόντα κι εφαρμογές, που θα κερδίσουν μερίδιο αγοράς όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Το IT τμήμα της εταιρείας θα μεγαλώσει κι άλλο, όσο κι αν είναι δύσκολο, θέλουμε να διπλασιάσουμε το staff μέχρι το τέλος του 22. Επενδύουμε σε νέους developers, που έχουν όρεξη να εξελιχθούν και να μάθουν μέσα από το project κι όχι σε έτοιμες λύσεις. Θελουμε οι developers να συμμετέχουν στην παραγωγική διαδικασία και στην εξέλιξη, δεν τους αντιμετωπίζουμε σαν μηχανες παραγωγής κώδικα.

....

Στο θεσμό των e-volution awards, απέσπασε 4 συνολικά βραβεία:

  • Gold βραβείο στην κατηγορία “Best in Travel and Tourism”
  • Bronze βραβείο στο “In House e-commerce team”
  • Bronze βραβείο στην κατηγορία “Τεχνολογική Καινοτομία”
  • Bronze βραβείο στην “Καινοτομία Ηλεκτρονικού Επιχειρήν”