Το 8χρονο κορίτσι στο Κερατσίνι πέθανε μέσα σε 5 λεπτά, σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα

Newsroom
Το 8χρονο κορίτσι στο Κερατσίνι πέθανε μέσα σε 5 λεπτά, σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα
Η έκθεση του ιατροδικαστή αναφέρει πως ο θάνατος του 8χρονου κοριτσιού σε εργοστάσιο στο Κερατσίνι επήλθε συνεπεία συμφόρησης πνευμόνων και πνευμονικού οιδήματος εντός πέντε λεπτών.

Το ιατροδικαστικό πόρισμα έδωσε απαντήσεις για τον θάνατο του κοριτσιού στο Κερατσίνι.

Σύμφωνα με το dikastiko.gr, η 8χρονη στο Κερατσίνι βρήκε μαρτυρικό, ασφυκτικό θάνατο στην σιδερόπορτα του εργοστασίου, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση που Η έκθεση που συντάχθηκε και παραδόθηκε στις Αρχές , αναλύει όλα τα δεδομένα για το τραγικό περιστατικό της 17ης Νοεμβρίου, όταν η 8χρονη Όλγα βρήκε τραγικό θάνατο σφηνωμένη σε συρόμενη μεταλλική πόρτα βάρους ενός τόνου, σε εργοστάσιο στο Κερατσίνι.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά , υπάλληλος του εργοστασίου κατά τις 17:30 το απόγευμα της 17ης Νοεμβρίου έκλεισε τη συρόμενη πόρτα με αποτέλεσμα το κοριτσάκι να εγκλωβιστεί.

Πέρασαν είκοσι ολόκληρα λεπτά μέχρι ο υπάλληλος να διαπιστώσει ότι το 8χρονο βρισκόταν μεταξύ συρόμενης πόρτας και παραστάδας και αντί να ανοίξει την πόρτα ειδοποίησε τον προϊστάμενο της παραγωγής του εργοστασίου ο οποίος ειδοποίησε τον υπεύθυνο βάρδιας.

Οι τρεις τους φέρονται να πήγαν στο σημείο, άνοιξαν την πόρτα, με αποτέλεσμα το 8χρονο κορίτσι το οποίο είχε εγκλωβιστεί σε όρθια θέση, να πέσει στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις τους. Τότε ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ.

Η ιατροδικαστική έκθεση

Η ιατροδικαστική έκθεση πάντως δίνει μια απάντηση όσον αφορά στον χρόνο θανάτου, η οποία έχει – προφανώς θα αξιολογηθεί από τις εισαγγελικές αρχές του Πειραιά που έδρασαν άμεσα – σημασία και για το αν θα μπορούσε μετά τον εγκλωβισμό του κοριτσιού να υπάρξει ιατρική αντίδραση, ακόμα και να σωθεί η ζωή της.

Η έκθεση σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως «ο θάνατος επήλθε συνεπεία συμφόρησης πνευμόνων και πνευμονικού οιδήματος, εντός 5 λεπτών. Επίσης πως δεν βρέθηκαν συντριπτικά κατάγματα» στο κορμί της.