Στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Ανδρουλάκης: «Να αλλάξει σελίδα ο τόπος» (vid)

Newsroom
Στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Ανδρουλάκης: «Να αλλάξει σελίδα ο τόπος» (vid)
Ο Νίκος Ανδρουλάκης μετέβη στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα μετά τη νίκη του στις εσωκομματικές εκλογές.

Στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται ο Νίκος Ανδρουλάκης, καθώς από σήμερα αναλαμβάνει και επίσημα τα νέα του καθήκοντα ως πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ. «Μεγάλη ημέρα σήμερα για την παράταξη, προχωράμε δυναμικά να ανασυγκροτήσουμε την Κεντροαριστερά. Έχει ανάγκη ο τόπος μια ισχυρή φωνή προόδου, ρεαλισμού, μια ισχυρή Σοσιαλδημοκρατική φωνή», ανέφερε σε δηλώσεις του κατά την άφιξη του στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.

«Στόχος μου είναι, συνέχισε, να το προσφέρει το ΠΑΣΟΚ- Δημοκρατική Παράταξη, διότι και ο τόπος πρέπει να αλλάξει σελίδα. Να πάμε σε μια εποχή όπου οι πολίτες θα θεωρούν ότι τα κόμματα ότι δίνουν λύσεις και όχι ότι είναι μηχανισμοί κλειστοί, πελατειακοί που διχάζουν και δεν βοηθούν να πάει ο τόπος μπροστά», συνέχισε.

Ο κ. Ανδρουλάκης δήλωσε ακόμα: «Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας και θα ξεκινήσουμε από σήμερα, ώστε όλα τα θέματα να τα απαντήσουμε σωστά με προοπτική».