Έξω φρενών ο Τσιμιτσέλης με τον Μήτση: «Έπρεπε να μπλέξει τον κορονοϊό μέσα; Να καλυτερέψει το χιούμορ του» (vid)

Newsroom
Έξω φρενών ο Τσιμιτσέλης με τον Μήτση: «Έπρεπε να μπλέξει τον κορονοϊό μέσα; Να καλυτερέψει το χιούμορ του» (vid)
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης απάντησε στην κριτική του Χρήστου Μήτση.

Η ταινία «The Black Bachelor» έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, τον Μελέτη Ηλία, τον Θανάση Βισκαδουράκη, τον Νίκο Βουρλιώτη και τον Λευτέρη Ελευθερίου.

Όμως η κριτική στο Αθηνόραμα του Χρήστου Μήτση εκνεύρισε τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Την χαρακτήρισε καγκουροκωμικό franchise, και ότι όσο και αν προσπάθησε ο Covid -19 τελικά βγήκε τέταρτη ταινία.

«Η κριτική που έχει ασκήσει και στις 4 ταινίες είναι πάνω κάτω η ίδια», λέει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλώντας στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα» στο MEGA.

«Δεν έχω σχολιάσει ποτέ κριτική του, την αποδέχομαι, τη διαβάζω, τη βάζω στο συρτάρι, τη θάβω. Όλο αυτό το χιουμοράκι ξαφνικά που είναι ανώτερο από το χιούμορ της ταινίας; Με ποιο δικαίωμα να ασχολείται με τον Covid σε σχέση με μας; Δηλαδή έπρεπε να πάθουμε Covid; Αυτό λέει;», τόνισε ο ηθοποιός.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης συμπλήρωσε: «Έχει ο καθένας δικαίωμα να πει ό,τι θέλει. Μας κρίνει ο κόσμος. Αν όλοι αυτοί είναι κάγκουρες, τότε ναι είμαστε όλοι κάγκουρες τι να πω».

Ο ηθοποιός κλείνοντας σημείωσε: «Δε μ’ αρέσει να με κρίνουν, δε δουλεύω για να κριθώ, δουλεύω για να περνάει ο κόσμος καλά. Πολύ αξία έχω δώσει σε κάτι που δεν έχει αξία».