Βίντεο ντοκουμέντο με την δράση συμμορίας ανηλίκων που έκλεβαν καταστήματα (vid)

Newsroom
Βίντεο ντοκουμέντο με την δράση συμμορίας ανηλίκων που έκλεβαν καταστήματα (vid)
Στην εξάρθρωση συμμορίας ανηλίκων που έκλεβαν καταστήματα, χρησιμοποιώντας ταξί προχώρησε η αστυνομία.

Οι ανήλικοι δράστες σε διάστημα μικρότερο των δύο ωρών είχαν καταφέρει να ληστέψουν τρία καταστήματα και να αποσπάσουν περίπου 700 ευρώ, από τις κλοπές που πραγματοποιήθηκαν σε Παιανία, Βάρη και Γλυφάδα.

Η πενταμελής ομάδα, στην οποία μόνο ένα άτομο ήταν ενήλικας, έφτασε στα τρία καταστήματα που είχε στοχοποιήσει με ένα ταξί.

Σε βίντεο που φέρνει «στο φως» το MEGA από ληστεία σε κατάστημα της Βάρης, φαίνονται οι τέσσερις να βγαίνουν από το όχημα και να κινούνται προς τα καταστήματα. Στη συνέχεια, παραβιάζουν την είσοδο, εισβάλλουν στο χώρο και αφαιρούν χρηματικά ποσά από τις ταμειακές μηχανές.

Στο συγκεκριμένο κατάστημα, οι δράστες έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους έσπασαν την πόρτα και παρέμειναν εντός του χώρου για 88 δευτερόλεπτα.

Λίγη ώρα μετά τις τρεις διαρρήξεις σε Γλυφάδα, Παιανία και Βάρη οι ανήλικοι εντοπίστηκαν από άνδρες της Άμεσης Δράσης στην Λεωφόρο Κηφισού στην περιοχή του Αγ. Ι. Ρέντη να κινούνται με το ταξί.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας, όπου διαπιστώθηκε ότι είχαν διαπράξει παρόμοια αδικήματα και στο παρελθόν. Εναντίον τους σχηματίσθηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.