Παμπ στην Αγγλία προσφέρει έκπτωση 50% αν οι πελάτες αποχωριστούν τα κινητά τους

Newsroom
Παμπ στην Αγγλία προσφέρει έκπτωση 50% αν οι πελάτες αποχωριστούν τα κινητά τους
Ένας πρωτοποριακός τρόπος για να επανέλθει η άμεση επικοινωνία ανάμεσα στους ανθρώπους.

Τα κινητά τηλέφωνα έχουν μπει εδώ και δύο δεκαετίες για τα καλά στις ζωές των ανθρώπων. Μάλιστα, με την ανάπτυξη της τεχνολογίας τα κινητά έχουν σχεδόν τα πάντα, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να αφιερώνουν πολύ χρόνο σε αυτά.

Ακόμα και όταν βγαίνουν έξω για να διασκεδάσουν. Έτσι μια παμπ στην Αγγλία αποφάσισε να δελεάσει τους πελάτες της, προσφέροντας 50% έκπτωση στους λογαριασμούς τους, εφόσον εκείνοι κλειδώσουν στην κυριολεξία τα τηλέφωνά τους.

Οι ιδιοκτήτες της παμπ ενθάρρυναν τους πελάτες να αποχωριστούν τα κινητά τους προκειμένου να περάσουν πιο ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους τους την ώρα που γευματίζουν και πίνουν το ποτό τους.

Θαμώνας σε παμπ

Εκτός αυτού, η συγκεκριμένη πρωτοβουλία θα επιτρέψει και ένα πιο ήρεμο περιβάλλον στην παμπ, καθώς οι πελάτες που συνηθίζουν να μιλούν στο τηλέφωνό τους δεν θα ενοχλούν τους υπόλοιπους θαμώνες.

Η προσφορά αυτή θα ισχύσει μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου. «Οι τελευταίοι 18 μήνες ήταν δύσκολοι για όλους μας και οι ιδιοκτήτες της παμπ νιώθουν καλά που δημιουργούν αυτές τις συνθήκες», ανέφερε στη Sun εκπρόσωπος του μαγαζιού.

«Εξετάσαμε διάφορους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσαμε να ενθαρρύνουμε τον κόσμο να ασχοληθούν περισσότερο με το δείπνο και διαπιστώσαμε ότι δίνουμε στις οικογένειες τη ευκαιρία να αποχωριστούν τις συσκευές τους για λίγες ώρες έτσι ώστε να έχουν χρόνο να ασχοληθούν με τους δικούς τους ανθρώπους. Αυτός ο Δεκέμβριος μπορεί να γίνει ξεχωριστός, κάντε κάθε στιγμή ξεχωριστή και αναπληρώστε όσα έχετε χάσει γιορτάζοντας τα Χριστούγεννα στο The Silent Woman χωρίς τηλέφωνα», καταλήγει.