Γρηγόρης Αρναούτογλου για την περιπέτεια με τον κορονοϊό: «Φοβήθηκα ότι δεν θα πω στο γιο μου όλα όσα ήθελα» (vid)

Newsroom
Γρηγόρης Αρναούτογλου για την περιπέτεια με τον κορονοϊό: «Φοβήθηκα ότι δεν θα πω στο γιο μου όλα όσα ήθελα» (vid)
Για την περιπέτεια που βίωσε με τον κορονοϊό μίλησε ανοιχτά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Συγκλόνισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφερόμενος στην περιπέτεια που βίωσε με τον κορονοϊό. Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» τόνισε πως «βίωσα τον φόβο πως δεν θα προλάβω να πω στον γιο μου όλα αυτά που θα ήθελα να πω όντας στο σπίτι. Είναι στο τσακ… Δεν το ξέρεις… Σου λένε ότι αν πέσει το οξυγόνο κάτω από 90 μπαίνεις στο νοσοκομείο. Αναρωτιέσαι αν σε πενήντα λεπτά ή σε μια ώρα μπεις στο νοσοκομείο και λες, «κάτσε θα προλάβω να πω όλα αυτά που θέλω να πω». Γιατί δεν το ξέρεις τι είναι αυτό που σου συμβαίνει».

Και πρόσθεσε: «Όλη αυτή η ιστορία μου έφερε πολλές σκέψεις στο μυαλό που έχουν να κάνουν με τον γιο μου, τον Αναστάση. Φανταστείτε πως σκέφτηκα να κάτσω να γράψω, με έναν τρόπο δικό μου, κάποια πράγματα».

Επίσης, κατά την διάρκεια της παρουσίασης νέου βιβλίου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δήλωσε χαρακτηριστικά πως «έχω έναν οκτάχρονο γιο με τον οποίο δεν μένουμε μαζί. Είμαι χωρισμένος, μένει με την μητέρα του, έχω να τον δω μια εβδομάδα και θα τον έπαιρνα το Σαββατοκύριακο. Και αν ξυπνήσω μέσα στο βράδυ και μου πουν πως μπαίνω στο νοσοκομείο; Και αν δεν βγω από το νοσοκομείο; Εγώ δεν του είπα όσα ήθελα… Δεν πρόλαβα».