Οργή στο ΚΙΝΑΛ με σχόλιο σε άρθρο που αφορά τη Φώφη Γεννηματά: «Ντράπηκε μέχρι και η ντροπή»

Newsroom
Οργή στο ΚΙΝΑΛ με σχόλιο σε άρθρο που αφορά τη Φώφη Γεννηματά: «Ντράπηκε μέχρι και η ντροπή»
Αιχμηρές απαντήσεις από Ανδρουλάκη, Χρηστίδη, Χριστοδουλάκη και Κωνσταντινόπουλο για το σχόλιο που αφορά την Φώφη Γεννηματά.

Οργή στο ΚΙΝΑΛ για σχόλιο που έγινε σε άρθρο του δημοσιογράφου Στ. Κασιμάτη που αφορά την Φώφη Γεννηματά.

Συγκεκριμένα στο άρθρο μεταξύ άλλων αναφέρεται: «…Για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 10 χρόνια, η δυνατότητα αύξησης της επιρροής του ΠΑΣΟΚ είναι πραγματική και καταγράφεται από τις μετρήσεις. Σε δύο τακτικές μηνιαίες δημοσκοπήσεις, που δημοσιεύθηκαν μόλις χθες, το ΠΑΣΟΚ, στην παρούσα ρευστή κατάσταση, χωρίς ηγεσία, παίρνει 9,6% (Metron Analysis) και 10% (Pulse). Αξιοσημείωτη ειρωνεία ότι, με τον θάνατό της, η μακαρίτισσα Φώφη προσέφερε στο ΠΑΣΟΚ περισσότερα από όσα είχε προσφέρει με τη ζωή της».

Το ΚΙΝΑΛ με δήλωση του γραμματέα του Μανώλη Χριστοδουλάκη απάντησε σε αυστηρό τόνο, ενώ σχετική ανάρτηση έκαναν και οι Παύλος Γερουλάνος, Παύλος Χρηστίδης και Νίκος Ανδρουλάκης.

«Ντράπηκε μέχρι και η ντροπή»

«Η "Πανδώρα", του "γνωστού και μη εξαιρετέου" κ. Κασιμάτη, στη στήλη του στα ΝΕΑ, ξαναχτύπησε σήμερα τη Φώφη Γεννηματά με άθλιο τρόπο που ντράπηκε μέχρι και η ντροπή. Η απάντησή μας είναι η ίδια που τόσα χρόνια η ίδια έδινε σε συστηματικά και λυσσαλέα χτυπήματα, που όχι μόνο με δημοσιογραφία, αλλά ούτε με το περιθώριο δεν συνάδουν: Περιφρόνηση και Απαξίωση», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Αντίδραση και από τον Παύλο Γερουλάνο

Στο δημοσίευμα αντέδρασε και ο εκ των υποψηφίων για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Γερουλάνος, κάνοντας την εξής ανάρτηση:
«Το χειρότερο δεν είναι ότι ο κ. Κασιμάτης γνωρίζει ότι αυτό που κάνει είναι χυδαίο. Το χειρότερο είναι ότι θεωρεί έξυπνο αυτό που κάνει. Η καλύτερη τακτική σε τέτοιες συμπεριφορές είναι να μην τους δίνεις σημασία. Η εφημερίδα όμως; Νιώθει καλά να κοιτάζει από μακριά;».

Χρηστίδης: «Αθλιότητες και διαρκή χτυπήματα χωρίς κανένα σεβασμό»

«Αυτή ήταν η καθημερινότητα της Φώφης Γεννηματά επί 6 χρόνια. Αθλιότητες και διαρκή χτυπήματα, χωρίς κανένα σεβασμό, καμία ενσυναίσθηση. Ούτε τώρα; Ντροπή για όσα γράφει ο κ. Κασιμάτης», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ανδρουλάκης: «Ντροπή για την απρέπεια»

«Κανένα μέτρο, καμία ενσυναίσθηση, κανένας σεβασμός στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά. Ντροπή για την απρέπεια του σχολίου του κ. Κασιμάτη», έγραψε ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος αρχηγός του ΚΙΝΑΛ στο Twitter.