Εκνευρίστηκε η Αιμιλία Υψηλάντη στον «αέρα» του "Open Weekend": «Αυτό που κάνετε τώρα είναι κακός χειρισμός» (vid)

Newsroom
Εκνευρίστηκε η Αιμιλία Υψηλάντη στον «αέρα» του "Open Weekend": «Αυτό που κάνετε τώρα είναι κακός χειρισμός» (vid)
«Ασχολούμαστε συνέχεια με αυτό το θέμα... Μιλάω για τον χειρισμό της υπόθεσης. Αυτό που κάνετε εσείς τώρα, είναι κακός χειρισμός κατά την άποψή μου», δήλωσε η Αιμιλία Υψηλάντη.

Η ηθοποιός Αιμιλία Υψηλάντη, μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend» και αναφέρθηκε στην απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος».

Κάποια στιγμή φάνηκε να υπάρχει ένας εκνευρισμός, για τον «χειρισμό της κατάστασης», όπως τόνισε.

«Δεν τοποθετήθηκα κατά του, να αποχωρήσει δηλαδή από την παράσταση, από πού το είδατε αυτό; Είπα ότι δεν ανήκει στην οικογένεια των ηθοποιών με την έννοια της ομάδας. Εντάξει; Ότι μία ομάδα έχει τους δικούς της κανόνες λειτουργίας. Αν διαχωρίσει τη θέση του, θα έπρεπε να το κάνει με έναν διαφορετικό τρόπο, όχι με αυτόν τον δημόσιο. Σαφώς έχει την ελευθερία ο καθένας να διαχωρίζει τη δική του θέση, αυτή την θέση του όμως όταν έχουμε 100 νεκρούς την ημέρα περίπου, πρέπει όμως να καταλάβει ένας ηθοποιός που εκπροσωπεί κάποια πράγματα για το κοινό και είναι και πολύ γνωστός ότι έχει μία ευθύνη πέραν του εαυτού του, γενικότερα στην κοινότητα. Το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να γίνει, με σεμνότητα αλλά σιωπηλά, χωρίς δημόσιες ανακοινώσεις να αποχωρήσει και να βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Ουδείς αναντικατάστατος. Διότι όλη αυτή η δημόσια φασαρία, το υπερ εγώ που προβάλλει κάποιος πάνω από το συλλογικό της ομάδας, της παράστασης αλλά κυρίως της κοινωνίας, με συγχωρείτε αλλά δεν είναι ακριβώς αυτό η ελευθερία του ατόμου», ανέφερε αρχικά η Αιμιλία Υψηλάντη.

Λίγο αργότερα, η Αιμιλία Υψηλάντη σημείωσε: «Γιατί να γίνει όλη αυτή η δημόσια φασαρία αυτή τη στιγμή; Όταν αποχωρήσει κάποιος από ένα θέατρο, λέει μία δικαιολογία, γίνεται μία αντικατάσταση… Μπορούσε η παραγωγή να βρει έναν τρόπο ώστε να μη δημιουργηθεί αυτή η φασαρία, από εδώ οι εμβολιασμένοι και από εκεί οι ανεμβολίαστοι. Έχει γίνει σύμβολο των αντιεμβολιαστών. Αυτό θέλουμε; Ασχολούμαστε συνέχεια με αυτό το θέμα… Μιλάω για τον χειρισμό της υπόθεσης. Αυτό που κάνετε εσείς τώρα, είναι κακός χειρισμός κατά την άποψή μου. Βγάζετε ένα θέμα που έχει λήξει για το θέατρο. Ακούστε με! Εσείς σαν μέσον το καλλιεργείτε ακόμα πιο πολύ! Για το θέατρο έχει λήξει το θέμα. Από τη στιγμή που έχει γίνει αντικατάσταση, δεν υπάρχει θέμα», ανέφερε μεταξύ άλλων.