H Άννα Μαρία Βέλλη για την κακοποιητική σχέση που είχε: «Έφαγα ξύλο, κεφάλι στα πλακάκια, κινδύνευσα σοβαρά» (vid)

Newsroom
H Άννα Μαρία Βέλλη για την κακοποιητική σχέση που είχε: «Έφαγα ξύλο, κεφάλι στα πλακάκια, κινδύνευσα σοβαρά» (vid)
Η πρώην παίκτρια του Survivor είχε στο παρελθόν αποκαλύψει ότι είχε πέσει θύμα βίας σε παλαιότερη σχέση της και είχε συγκλονίσει με τις περιγραφές της. Τώρα, έκανε ένα βήμα ακόμα και ανέβασε φωτογραφία από την κακοποίησή της.

Η Άννα Μαρία Βέλλη μίλησε στο κανάλι του YouTuber Konilo και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κακοποιητική σχέση που είχε, αποκαλύπτοντας πως κινδύνευσε σοβαρά η ζωή της.

Μάλιστα όπως είπε: «Ο κόσμος έλεγε ότι θα με προωθήσει γιατί είναι διάσημος».

«Ήμουν σε κακοποιητική σχέση. Προσπαθούσα να φύγω, και είναι πολύ δύσκολο αν δεν το ζήσεις. Κατάλαβα ότι πρέπει να φύγω όταν κινδύνευσε σοβαρά η ζωή μου, όταν είπα ότι υπάρχει πιθανότητα να μην ανέπνεα μετά από αυτό που συνέβη. Εκεί κατάλαβα ότι είμαι σε μία τοξική, χειριστική σχέση και πρέπει να φύγω . Έφαγα ξύλο, κεφάλι στο πάτωμα, στα πλακάκια, καρούμπαλα. Αν εγώ κάτσω και σου πω γιατί με έδειρε θα είναι σαν να δικαιολογώ την πράξη του. Η χειριστική σχέση είναι ότι σε πείθω ότι εσύ είσαι το πρόβλημα. Ενώ είχα πολλή αυτοπεποίθηση, έφτασα στο σημείο να μη θέλω να με δω στον καθρέφτη και να θέλω να τον σπάσω» είπε η Άννα Μαρία Βέλλη.

«Τον συντηρούσα και τον ζούσα οικονομικά και με έλεγε τσιγκούνα…. Μιλάμε για παράσιτο. Ζούσα με έναν άνθρωπο και κατέληξα να τρώω ξύλο. Πέρα της χειριστικότητας και ότι με μείωσε… Ο κόσμος έλεγε ότι θα με προωθήσει γιατί είναι διάσημος. Επέλεξα να μη μιλήσω όταν ήμουν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, για να μην κακοποιηθεί η ψυχούλα μου. Ήταν πολύ δύσκολο να επανέλθω, να μη βλέπω εφιάλτες… Τη στιγμή που συνέβαινε έκανε χιούμορ για να μπορέσω να το αντιμετωπίσω. Αν οι φίλοι του τον ξέκοβαν, ίσως να έπαιρνε ένα έξτρα μάθημα» κατέληξε.

Μάλιστα έκανε ένα βήμα ακόμα και ανέβασε φωτογραφία από την κακοποίησή της.

«Έχω αυτή τη φωτογραφία (με άλλες που καλύτερα να μην δημοσιοποιήσω) αποθηκευμένη στα «αγαπημένα» στο κινητό μου. ΜΑ ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ. Στα Αγαπημένα η φωτογραφία που δείχνει πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ. Θυμάμαι το κεφάλι μου να βρίσκει πλακάκι και μετά από δέκα λεπτά να σηκώνομαι σαστισμένη και να βλέπω αυτό στο μέτωπο μ. Η πρώτη μου σκέψη ήταν τώρα πως θα το κρύψω; Λες να έχω εσωτερική αιμορραγία; Αν πάω στο νοσοκομείο θα μάθουν όλοι πως με χτύπησε; Κι αν δεν με Πιστέψουν; Εκείνος θυμάμαι να ζητάει «συγγνώμη» μόνο αφού είδε το εξώγκομα στο μέτωπο μου. Και «δεν θα το ξανακάνω». Το ξανάκανε !!! Και χειρότερα. Η βία είναι εξελικτική. Το σπρώξιμο θα γίνει χαστούκι και το χαστούκι μπουνιά και ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΟΛΑΙΝ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ…Μιλήστε μην φοβάστε. Μην σας νοιάζει «τι θα πει ο κόσμος». Ο κόσμος θα μάθει να λέει πως ΦΤΑΙΕΙ Ο ΘΥΤΗΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΘΥΜΑ αρκεί να μην φοβόμαστε να του το φωνάξουμε. ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ», ανέφερε στην ανάρτησή της.

Η Άννα Μαρία Βέλλη