Συλλεκτικό video: O Rock με μαλλί και κοιλιά στο ντεμπούτο του στο WWE πριν 25 χρόνια

Συλλεκτικό video: O Rock με μαλλί και κοιλιά στο ντεμπούτο του στο WWE πριν 25 χρόνια
Πριν 25 χρόνια ο κόσμος μας ήταν πολύ διαφορετικός. Το ίδιο και ο Rock.

Μπορεί αυτή τη στιγμή ο Dwayne Johnson να κατέχει τον τίτλο του πιο ακριβοπληρωμένου ηθοποιού του Hollywood και να διαθέτει περισσότερους από 279 εκατομμύρια ακόλουθους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ωστόσο τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά πριν από 25 χρόνια.

Γυρίζουμε τον χρόνο, λοιπόν, στο 1996, την χρονιά που ο Rock έκανε το ντεμπούτο του στον μαγικό κόσμο του WWE. Ο θηριώδης Johnson τότε ήταν μόλις 24 ετών και δεν είχε καμία σχέση με τον «βράχο», που είναι σήμερα.

Το πρώτο του ματς ως παλαιστής δεν ήταν και το πιο συνηθισμένο. Διεξήχθη στο εμβληματικό Madison Square Garden της Νέας Υόρκης στο πλαίσιο του WWE Survivor Series και κανείς δεν γνώριζε το όνομα του Rock, μέχρι τη στιγμή που μπήκε στο ρινγκ. Πώς ήταν τότε; Είχε ένα υπέροχο (λέμε τώρα) κούρεμα «ανανά», με ξυρισμένα τα πλαϊνά σημεία του κεφαλιού του και μια αφάνα στο κέντρο, είχε κοιλιά και όχι six pack, είχε πολύ λιγότερα τατουάζ, ενώ σε καμία περίπτωση οι μύες του σώματός του δεν ήταν ίδιoi με την σημερινή του εκδοχή.

Τι είχε κάνει σε εκείνο το ματς ο Rock; Πάλεψε με δύο αντιπάλους, τους εξουδετέρωσε και έκανε 20.000 κόσμο μέσα στο Madison Square Garden να φωνάζει «Rocky». Εντάξει, ίσως τους συνεπήρε λίγο η αύρα του Balboa, αλλά στη συνέχεια έμαθαν να τον φωνάζουν The Rock.

Απ' ότι φαίνεται πάντως ο 49χρονος Rock, θα μπορούσε να βάλει εύκολα κάτω τον 24χρονο εαυτό του.