Βολιώτης χτύπησε την ηλικιωμένη μητέρα του επειδή τον διέκοψε από βιντεοκλήση

Newsroom
Βολιώτης χτύπησε την ηλικιωμένη μητέρα του επειδή τον διέκοψε από βιντεοκλήση
Ο 47χρονος που ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ φέρεται να χτύπησε τη μητέρα του, διότι τον διέκοψε από το Skype.

Επίθεση από τον 47χρονο γιο της δέχθηκε μια 78χρονη. Η άτυχη γυναίκα που έφερε μώλωπες σε όλο της το σώμα, κατήγγειλε στην αστυνομία του Αλμυρού το περιστατικό, με αποτέλεσμα ο γιος να συλληφθεί.

Ο δράστης κρατήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα και την Πέμπτη (18/11) οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου. Ο συνήγορος υπεράσπισης ζήτησε ποινική διαμεσολάβηση και η δίκη αναβλήθηκε για τις 30 Νοεμβρίου, γατί στο Δικαστήριο δεν παρουσιάστηκε για να καταθέσει η ηλικιωμένη γυναίκα.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο 47χρονος, που ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ φέρεται να χτύπησε τη μητέρα του, διότι μπήκε στο σωμάτιό του και διέκοψε συνομιλία που είχε με βιντεοκλήση με άλλο άτομο μέσω Skype!

Ο ίδιος παραδέχτηκε την πράξη του, ενώ η γυναίκα πήγε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Στην κατάθεσή της στην αστυνομία η γυναίκα είχε δηλώσει στην Αστυνομία ότι ο γιος της είναι εξαρτημένος από το αλκοόλ και πολλές φορές βγαίνει εκτός εαυτού.

Μέχρι να γίνει το Δικαστήριο και να ερωτηθεί η 78χρονη αν συμφωνεί να πάει σε ποινική διαμεσολάβηση με τον γιό της, ο 47χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο να μη μένει στο πατρικό του σπίτι και να μην έχει επαφή με τη μητέρα του.