Τζένη Μπαλατσινού: «Ο Βασίλης εκτός άνδρας της ζωής μου, είναι και ο φύλακας άγγελός μου» (vids)

Newsroom
Τζένη Μπαλατσινού: «Ο Βασίλης εκτός άνδρας της ζωής μου, είναι και ο φύλακας άγγελός μου» (vids)
Η Τζένη Μπαλατσινού σε μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Η Τζένη Μπαλατσινού βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου, παραχωρώντας μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη για τα πιο σημαντικά κεφάλαια στη ζωή της.

Μίλησε για το μόντελινγκ, τα καλλιστεία, την τηλεόραση αλλά και τον ξαφνικό της έρωτα με τον Βασίλη Κικίλια, από τις πρώτες δυσκολίες της σχέσης τους μέχρι τη στιγμή που ήρθε στον κόσμο το παιδί τους.

Στην αρχή, δεν κατάφερε να κρατήσει τη συγκίνησή της, μιλώντας για το τροχαίο ατύχημα που είχε η κόρη της, Αμαλία στην Αμερική: «Νομίζω ότι αυτό πως δεν συγκρίνεται με κάτι. Εύχομαι σε κανέναν να μη χτυπήσει το τηλέφωνο και να ακούσει κάτι άσχημο για το παιδί του, γιατί δεν συγκρίνεται με τίποτα. Απλά εκείνη τη στιγμή χρειάζεται να σκεφτείς θετικά και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά. Για εμένα ήταν δύσκολο, γιατί υπήρχε και αυτή η απόσταση. Έπρεπε να ταξιδέψω μια ημέρα για να φτάσω και να βρεθώ κοντά στο παιδί μου, κάτω από δύσκολες συνθήκες, με covid. Ήταν όλα δύσκολα. Αλλά δόξα τω Θεώ. Εγώ πιστεύω πάρα πολύ, πιστεύω ότι τα πράγματα θα τελειώσουν και θα είναι πάντα καλά».

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων: «Συζητάω πάρα πολύ με τις κόρες μου, οτιδήποτε και να κάνω θα το συζητήσω με την Αμαλία και την Αλεξάνδρα. Και όταν ήμουν με τον Βασίλη στην πρώτη μας φάση οι πρώτες που το έμαθαν ήταν οι κόρες μου. Πριν ανακοινώσουμε το γάμο πήρα "άδεια" από τις κόρες μου. Η Αλεξάνδρα που έμεινε μαζί μας λόγω COVID είχε μια σχέση που είχε δοκιμασθεί, πολύ καλή, με τον Μάξιμο είναι μια σχέση τίμια και δίκαιη, σίγουρα κανείς δεν μπορεί να αναπληρώσει τον πατέρα, και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Βασίλης. Η Αμαλία είναι αυτόνομη λείπει πολύ καιρό».

Αναφερόμενη στη σχέση της με τον Βασίλη Κικίλια αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η ζωή είναι προκύπτουσα, αλλιώς ξυπνάς αλλιώς τελειώνει η μέρα, εγώ δεν περίμενα ποτέ ότι θα ξαναπαντρευτώ, δεν περίμενα ποτέ ότι θα κάνω τέταρτο παιδί, δεν περίμενα ποτέ ότι θα είμαι με έναν άνδρα ο οποίος δεν έχει κάνει ένα κύκλο ζωής, πέρασα και αρκετό διάστημα μόνη μου μετά τον χωρισμό, όταν ήρθε στην εκπομπή ο Βασίλης έμεινα έκπληκτη με το βιογραφικό του και ήμουν μια γλυκιά οικοδέσποινα. Μετά όλο αυτό… αν κάποιος μου έλεγε ότι θα προσγειωθεί ένα διαστημόπλοιο ή θα γίνει αυτό που έγινε, θα σου έλεγα για το διαστημόπλοιο. Ήρθε μόνο του. Ο Βασίλης επιδίωξε να κάνουμε παρέα ήθελε να παίξουμε και τένις και έτσι ξεκίνησαν όλα. Επειδή είχαμε διαφορετικές πορείες ήταν όλο δύσκολο και ώριμα και ρεαλιστικά χωρίσαμε για οκτώ μήνες. Στο τέλος, η αγάπη κερδίζει.

Νιώθω λίγο άσχημα όταν μου λένε κυρία υπουργού. Είναι μια ταμπέλα. Θα πρέπει να αλλάξει κάτι; Όχι…», ενώ συμπληρώνει: «Απλά νιώθω ότι τώρα ίσως έχω τη δυνατότητα οτιδήποτε θέλω να κάνω να βοηθήσω, μπορώ πιο εύκολα. Εμένα αυτό μου δίνει πολύ μεγάλη ενέργεια, εκεί μπορώ να το εκμεταλλευτώ καλά. Για θέματα υγείας παράδειγμα. Όταν έχεις θέση κύρους και εξουσίας είναι ύβρις να μην κάνεις το ανθρωπίνως δυνατό για να βοηθήσεις και ειδικά σε θέματα υγείας. Ένιωσα πιο πολύτιμη και πιο σημαντική ότι μπορούσα με ένα τηλέφωνο να φέρω εις πέρας ένα δύο πράγματα. Όπως και στο ίδρυμα "Ελίζα" με τα κακοποιημένα παιδιά έβαλα και εγώ το λιθαράκι μου, ώστε να προχωρήσουν κάποιες καταστάσεις».

Η Τζένη ρωτήθηκε επίσης για τη δύσκολη εγκυμοσύνη που βίωσε. «Γνωρίζαμε από τον Σεπτέμβρη ότι υπάρχει μία δυσκολία, μέχρι και την τελευταία στιγμή είχα υποβαθμίσει αυτή τη δυσκολία. Ο Βασίλης εκτός άνδρας της ζωής μου, είναι και ο φύλακας άγγελός μου, αν δεν είχε ζητήσει μία δεύτερη γνώμη δεν θα ήμασταν τόσο προετοιμασμένοι γι΄αυτό που συνέβη. Του χρωστάω πολλά. Όταν μπήκα να γεννήσω δεν το ήξερε κανείς, ούτε οι γονείς, ούτε τα παιδιά μου, πήρα την μοναχή μου στην Πάτμο, ήμουν πάρα πολύ τυχερή, κινδύνευσε η ζωή μου».

Η πιο συγκινητική στιγμή ήταν όταν ο Βασίλης Κικίλιας εμφανίστηκε στην εκπομπή μέσω απευθείας σύνδεσης. Όπως δήλωσε για τη σύζυγό του: «Εξακολουθώ να είμαι παραδοσιακός τύπος, πιστεύω οτι πρέπει ένας άντρας πρέπει να διεκδικεί τη γυναίκα του. Από εκεί και πέρα, οι ανθρώπινες σχέσεις είναι κάτι πολύ δύσκολο, ειδικά στις μέρες μας, υπάρχει πίεση. Εγώ σχετικά αργά στη ζωή μου, πίστεψα ότι βρήκα τον άνθρωπό μου και έτσι τον διεκδίκησα. Μπορεις να πεις οτι ήταν έρωτας από την πρώτη ματιά. Η Τζενη έχει ιεραρχήσει σωστά τις προτεραιότητες της, πρώτα απ' όλα είναι μάνα και αυτό με συγκινεί ιδιαίτερα, μετά σύντροφος και συνοδοιπόρος».

Όπως πρόσθεσε: «Το να γίνεις πατέρας είναι ό,τι πιο όμορφο για έναν άντρα. Εγώ άργησα στη ζωή μου να κάνω οικογένεια γιατί ήθελα να είμαι σίγουρος ότι όλο αυτό προέρχεται από μια σχέσης με βαθιά συναισθήματα και από αγάπη. Το βάρος το σηκώνει η Τζένη, τα θέλει όλα τακτοποιημένα στα κουτάκια της. Είναι μια πολύ ωραία αίσθηση αυτή, ότι γυρνάς σπίτι και οι άνθρωποί σου είναι όλοι εκεί. Μιλάω μαζί της για τη ζωή, και η πολιτική είναι κομμάτι της ζωης. Πιστεύω στην άποψη της και τη γνώμη της αλλά έχει και εκείνη το τακτ να μην μπλέκεται στη δουλειά μου. Εγώ σχεδόν την έκοψα από τη δουλειά της έκανε ένα βήμα πλάγια για να με στηρίξει».