Εκτός ελέγχου ο Γκλέτσος στο Περιφερειακό Συμβούλιο: «Όταν μιλάω δεν θα με διακόπτεις, τελειώσανε αυτά που ξέρατε» (vid)

Newsroom
Εκτός ελέγχου ο Γκλέτσος στο Περιφερειακό Συμβούλιο: «Όταν μιλάω δεν θα με διακόπτεις, τελειώσανε αυτά που ξέρατε» (vid)
Άγριο ξέσπασμα του Απόστολου Γκλέτσου στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας που έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης.

Το απόγευμα της Τρίτης συνεδρίασε το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδος μέσω τηλεδιάσκεψης και όταν η συζήτηση έφτασε στα έργα που θα πραγματοποιηθούν στην πληγείσα από τις πυρκαγιές Εύβοια, ο Απόστολος Γκλέτσος τοποθετήθηκε, ζητώντας διευκρινίσεις για τα έργα τα οποία θα γίνουν και η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει.

«Θέλω τώρα την δέσμευση του Περιφερειάρχη την προφορική ότι οι άνθρωποι που θα πάνε εκεί για να εξυπηρετηθούν δεν θα έχουν γραφειοκρατικές αγκυλώσεις», ανέφερε αρχικά ο επικεφαλής της Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης.

Οι εξηγήσεις του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού δεν έπεισαν τον Απόστολο Γκλέτσο και κάπου εκεί έγινε η έκρηξη. «Άσε τις εισηγήσεις Περιφερειάρχη. Οι εισηγήσεις είναι ακαταλαβίστικες. Τώρα θα μας τα πεις εδώ. Όλα».

Τότε ο πρόεδρος του Περιφερειακού Ηλίας Σανίδας είπε στον Απόστολο Γκλέτσο να αφήσει τον Περιφερειάρχη να ολοκληρώσει με αποτέλεσμα να προκαλέσει το ξέσπασμα του ηθοποιού. «Πρόεδρε άκουσες τι σου είπα. Δεν θα με ξαναδιακόψεις εμένα ποτέ. Άκουσες τι σου είπα. Άκουσε με, αν με ξαναδιακόψεις δεν ξέρω και εγώ τι θα γίνει. Τελειώσανε αυτά που ξέρετε. Τελειώσανε. Που φεύγουν τα εκατομμύρια δεξιά και αριστερά όπου γουστάρετε. Τελειώσανε αυτά. Που φεύγουν τα εκατομμύρια όπου γουστάρετε εσείς χωρίς διαγωνισμούς και ο κόσμος πεινάει».

Ο Φάνης Σπανός τότε του είπε ότι απειλές περισσεύουν με τον Γκλέτσο να συνεχίζει: «Εγώ δεν σε απειλώ, ο κόσμος σε δέρνει εκεί που πας στη Βόρεια Εύβοια και έφαγες το ξύλο. Αφού λοιπόν φέρεσαι έτσι η σιωπή μου προς απάντηση σου. Γεια σου. Εγώ φεύγω αλλά ο έλεγχος θα είναι καθημερινός…».