Ο σκύλος του ένατου θύματος στο φεστιβάλ Astroworld την περιμένει ακόμα στο σπίτι

Newsroom
Ο σκύλος του ένατου θύματος στο φεστιβάλ Astroworld την περιμένει ακόμα στο σπίτι
Το σκυλάκι περιμένει ακόμα το αφεντικό του που «χάθηκε» στη συναυλία του Τράβις Σκοτ να γυρίσει σπίτι.

Το δικό του δράμα ζει ένας σκύλος που ανήκει στο ένατο θύμα της τραγωδίας του φεστιβάλ Astroworld κατά την διάρκεια της συναυλίας του Τράβις Σκοτ στο Χιούστον.

Η 22 χρονη φοιτήτρια Μπάρτι Σαχάνι υπέκυψε στα τραύματά της περίπου μία εβδομάδα μετά την τραγωδία, ωστόσο όπως αποκάλυψε συγγενής της, το σκυλάκι της, την περιμένει ακόμα να επιστρέψει στο σπίτι.

Η Μπάρτι είχε μια ιδιαίτερη σχέση με το δίχρονο χάσκι της και σύμφωνα με τον συγγενή της, το σκυλάκι περιπλανιέται στο σπίτι και την αναζητά, χωρίς να γνωρίζει ότι δεν θα επιστρέψει. «Την ψάχνει σε όλο το σπίτι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η αδελφή της Μπάρτι, η Ναμράτα Σαχάνι από την πλευρά της είπε: «Ήταν η καλύτερη φίλη της Blue». Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας σε συνέντευξη Τύπου ανέφερε: «Ήταν σαν άγγελος για εμάς. Ήταν αρχηγός της οικογένειας, ένα πολύ αξιόλογο κορίτσι. Πάντα ήρεμη, είχε ένα λαμπρό μέλλον μπροστά της».

Και συνέχισε: «Μπήκα στο δωμάτιο του νοσοκομείου και την είδα διασωληνωμένη, μακάρι με κάποιο τρόπο να μπορούσαμε να τη φέρουμε πίσω. Μας έπνιξαν. Το έκαναν αυτό στη Μπάρτι. Την έπνιξαν. Το έκαναν αυτό και σε άλλους οκτώ ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους εκείνο το βράδυ».