Αρνητής πέταξε τα σωληνάκια και έφυγε από το Παπανικολάου: Τον βρήκαν ημιθανή σε παγκάκι

Newsroom
Αρνητής πέταξε τα σωληνάκια και έφυγε από το Παπανικολάου: Τον βρήκαν ημιθανή σε παγκάκι
Ένα απίστευτο περιστατικό με αρνητική του κορονοϊού, αποκάλυψε ο διευθυντής στη Β΄ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου Νίκος Καπραβέλος. 

Δεν είναι μόνο η τεράστια πίεση που βιώνει το σύστημα υγείας της χώρας που είναι υπό κατάρρευση, υπάρχουν και τα περιστατικά με τους αρνητές του κορονοϊού που εμπιστεύονται διάφορους απατεώνες που τους παραπλανούν, βάζοντας σε κίνδυνο την ζωή τους.

Αυτό επεσήμανε το πρωί του Σαββάτου, ο διευθυντής στη Β΄ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου Νίκος Καπραβέλος, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

«Δεν υπάρχουν άλλες δυνατότητες, η πίεση είναι μεγάλη (…) Αν έρθει κάποιος στην εντατική δεν έχουμε πού να τον βάλουμε» προειδοποίησε και συμπλήρωσε: «Πλέον είμαστε πεπεισμένοι ότι ναι μεν ο κορονοϊός είναι ο φυσικός αυτουργός της κατάστασης, αλλά υπάρχουν και πολλοί ηθικοί αυτουργοί, που παραπλανούν πιέζουν και ξεγελούν».

Στη συνέχεια υπογράμμισε: «Ζητούν άνθρωποι μέσα στην αφέλεια τους τη βοήθεια μη γιατρών, και κάποιοι δέχονται να κατευθύνουν τις ζωές ανθρώπων υπάρχει παραβατικότητα, να το δει η πολιτεία», ενώ ανέφερε ένα περιστατικό στο Παπανικολάου που ασθενής πέταξε τα σωληνάκια, αν και χρειαζόταν οξυγόνο, και έφυγε από το τμήμα. «Τον βρήκαμε στα παγκάκια του Παπανικολάου ημιθανή και τον επιστρέψαμε πίσω . Προφανώς είχε άκουσε κάποιες ‘συμβουλές’» σχολίασε.