Crazy Sales σε Windows και Office!

Newsroom
Crazy Sales σε Windows και Office!
Σημαντικές εκπτώσεις σε Windows και Office, για να αναβαθμίσεις υπολογιστή και κινητό!

Ήξερες ότι η 11η Νοεμβρίου λέγεται αλλιώς και Singles Day; Αν όχι, τώρα το έμαθες! Και σε συνδυασμό με την Black Friday που πλησιάζει, σου έχουμε τις καλύτερες προσφορές που κυκλοφορούν!

Το Keysfan.com κάνει την εκκίνηση με σημαντικές εκπτώσεις σε όλες τις εφαρμογές και σε όλα τα λειτουργικά και Office της Microsoft, όπως τα Windows 10 και τα Office 2019!

Το κατάστημα Keysfan.com και το 11.11 Crazy Sales Event είναι εδώ και καιρό η πρώτη επιλογή των χρηστών, καθώς αγοράζουν λογισμικά χωρίς κανένα πρόβλημα. Αυτό το δείχνουν και τα στατιστικά της εταιρείας, με εκατοντάδες πωλήσεις αυθεντικών κλειδιών για τα προγράμματα της Microsoft!

keysfan

Έτσι, οι άνθρωποι του Keysfan.com, για να ευχαριστήσουν το κοινό για την προτίμησή του, συνεχίζουν τις προσφορές σε αυθεντικά κλειδιά για Windows και Office με επιπλέον έκπτωση!

Για να αποκτήσεις την έκπτωση και να απολαύσεις μειωμένες τιμές για τα Windows 10, αλλά και για όλες τις εκδόσεις του Office 2016, μην ξεχάσεις να χρησιμοποιήσεις το κουπόνι "KFLE50" στα ακόλουθα:

Επίσης, με το κουπόνι "KFLE62" έχεις έκπτωση σε όλες τις Microsoft Office σουίτες:

Προσφορές σε λοιπά λογισμικά με το κουπόνι "KFLE62":

Όλες οι προσφορές θα διαρκέσουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα, οπότε πρέπει να βιαστείς, αν θέλεις να επωφεληθείς από αυτές!

Αγορά Windows, Software keys μέσω PayPal:

Κάθε παραγγελία μέσα από τις σελίδες του Keysfan.com δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερη και απλούστερη. Απλώς επίλεξε το κλειδί άδειας χρήσης που επιθυμείς, πραγματοποίησε την αγορά σου και εντός 24 ωρών θα λάβεις το κλειδί άδειας χρήσης που αγόρασες στο email σου.

Το Keysfan είναι το όνομα που μπορείς να εμπιστευτείς, οπότε μην περιμένεις για να παραγγείλεις! Κάνε την αγορά σου σήμερα!

Για κάθε απορία, τυχόν πρόβλημα με παραγγελία, επικοινώνησε με e-mail στο [email protected].