Η Γερμανού εκνευρίστηκε με μια δήλωση του Μάνου Ιωάννου: «Χαζές καταγγελίες δεν υπάρχουν αγόρι μου» (vid)

Newsroom
Η Γερμανού εκνευρίστηκε με μια δήλωση του Μάνου Ιωάννου: «Χαζές καταγγελίες δεν υπάρχουν αγόρι μου» (vid)
Η Ναταλία Γερμανού σχολίασε μια φράση που είπε ο ηθοποιός σχετικά με τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου.

Μια δήλωση που έκανε ο Μάνος Ιωάννου, στο Open και προβλήθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», εκνεύρισε την Ναταλία Γερμανού, η οποία την σχολίασε.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός μιλώντας για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου ανέφερε μεταξύ άλλων πως είπε «κάποιες καταγγελίες τις θεώρησα χαζές».

«Δεν του αφαιρώ καθόλου το δικαίωμα να πει τη γνώμη του και να πει ότι στη δική του συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη όλα κύλησαν καλά. Θα δεχτώ ότι είναι φίλοι και ότι ο Μάνος νιώθει την ανάγκη να υπερασπιστεί το φίλο του. 300 καταγγελίες ξαφνικά στον Δημήτρη Λιγνάδη; Δεν νομίζω! Είναι μετρημένες στα δάχτυλα. Ο ένας κάνει την αρχή και παίρνει θάρρος και ο επόμενος και μιλάει, έτσι ξεκίνησε το κίνημα metoo», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

«Η λέξη που με ενόχλησε πιο πολύ απ’ όλες είναι το "κάποιες καταγγελίες τις θεώρησα χαζές". Χαζές καταγγελίες δεν υπάρχουν. Υπάρχουν καταγγελίες που ο εισαγγελέας θα αποφανθεί αν είναι έγκυρες, ότι ναι, έχουν βάση, άρα ο βιαστής, κακοποιητής πάει κατευθείαν για Κορυδαλλό ή αν αθωώνεται τελικά. Χαζές, όχι, όχι αγόρι μου», κατέληξε η παρουσιάστρια.