Πρώην διευθύνων σύμβουλος πιτσαρίας έφαγε 800 πίτσες σε ένα χρόνο για να αποδείξει ότι κακώς τον έδιωξαν (vid)

Newsroom
Πρώην διευθύνων σύμβουλος πιτσαρίας έφαγε 800 πίτσες σε ένα χρόνο για να αποδείξει ότι κακώς τον έδιωξαν (vid)
Ένα ιδρυτικό στέλεχος γνωστής πιτσαρίας έφαγε 800 σε έναν χρόνο προκειμένου να αποδείξει το λάθος που έκαναν και τον απέλυσαν.

Ο Τζον Σνάτερ που ήταν για χρόνια διευθύνων σύμβουλος της γνωστής πιτσαρίας «Papa John» στις ΗΠΑ, απολύθηκε από την επιχείρηση για ρατσιστική συμπεριφορά. Από τότε, το έβαλε σκοπό να αποδείξει ότι η επιχείρηση έκανε μεγάλο λάθος που τον έδιωξε. Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι τους τελευταίους 18 μήνες έχει φάει περισσότερες από 800 πίτσες για να αποδείξει ότι η ποιότητα έχει χαλάσει.

Ο 61χρονος μιλώντας στα Μέσα τόνισε τις συνέπειες που είχε η πιτσαρία από την απομάκρυνσή του και στην «κόντρα» του με τον CEO της εταιρείας. Ανέφερε μάλιστα, ότι η ποιότητα του φαγητού στο «Papa John» είναι κακή από τότε που απομακρύνθηκε και η επιχείρηση μπήκε σε νέα διοίκηση. «Κάποιες ήταν καμένες, άλλες κακοψημένες», δήλωσε.

Ο Σνάτερ ισχυρίστηκε ότι η πιτσαρία επιβίωσε μόνο και μόνο λόγω της αύξησης διανομής τροφίμων κατά την διάρκεια της πανδημίας, ενώ συνέχισε κάνοντας επίθεση στον νέο CEO: «Με κάνει και γελάω. Αυτός ο τύπος έχει αυταπάτες. Δεν έχει ιδέα πως φτιάξαμε αυτή την επιχείρηση. Πιστεύει ότι έχει κάνει κάτι μαγικό».

Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος αποκάλυψε το 2019 ότι δοκίμασε 40 πίτσες σε 30 ημέρες. «Έφαγα πάνω από 40 πίτσες τις τελευταίες 30 ημέρες και μπορώ να σας πω ότι δεν είναι το ίδιο προϊόν, δεν έχει τόσο καλή γεύση. Ο τρόπος που τις φτιάχνουν και ο τρόπος που συνδυάζουν τα υλικά δεν έχει καμία σχέση με μια πίτσα Papa John».

Σε μια δημοσίευσή του ανέφερε ότι προσπαθούσε να σπάσει το ρεκόρ με τις 40 πίτσες και 30 ημέρες. «Ο στόχος μου για το 2020 είναι να ξεπεράσω το ρεκόρ μου με τις 40 πίτσες σε 30 ημέρες».