Χαμός σε πτήση από Κύπρο: Αντί για αποσκευές, είδαν κιβώτια με ψάρια (vid)

Newsroom
Χαμός σε πτήση από Κύπρο: Αντί για αποσκευές, είδαν κιβώτια με ψάρια (vid)
Οι επιβάτες των Βρετανικών Αερογραμμών στο αεροδρόμιο Χίθροου βρέθηκαν ενώπιον μιας δύσοσμης έκπληξης.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε πτήση των Βρετανικών Αερογραμμών από την Κύπρο. Συγκεκριμένα, μετά την προσγείωση στο αεροδρόμιο Χίθροου οι επιβάτες περιμένοντας τις αποσκευές τους είχαν μια όχι και τόσο... ευχάριστη έκπληξη.

Σύμφωνα με τη DailyMail, στον ιμάντα αποσκευών αντί για τις βαλίτσες τους οι επιβάτες είδαν τουλάχιστον 100 κιβώτια με θαλασσινά.

Η Becca Braunholtz, η οποία επέβαινε στην εν λόγω πτήση, ανέφερε στο BBC ότι ήταν το πιο περίεργο πράγμα να δεις κιβώτια με θαλασσινά αντί για τις αποσκευές σου.

«Πιστεύαμε ότι οι αποσκευές μας βρίσκονταν στο δεύτερο κύμα παραδόσεων, αλλά ήταν ένα συνεχόμενο κύμα κιβωτίων με ψάρια», ανέφεραν οι επιβάτες οι οποίοι ήταν εμφανώς εκνευρισμένοι.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες υπήρχαν τουλάχιστον 100 κιβώτια με κατεψυγμένα ψάρια, όλα με αυτοκόλλητα για το αεροδρόμιο JFK στις ΗΠΑ.

Όσον αφορά την εταιρία, ανέφερε πως δεν ήξερε τι είχε συμβεί και πως κατέληξαν τα κιβώτια με τα ψάρια στον ιμάντα των αποσκευών.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι επιβάτες δεν παρέλαβαν τελικά τις βαλίτσες τους αλλά τους δόθηκαν διαβεβαιώσεις ότι θα πάρουν αποζημίωση.

Στη συνέχεια οι Βρετανικές Αερογραμμές επικοινώνησαν με τους επιβάτες ζητώντας συγγνώμη και τους ενημέρωσαν ότι οι αποσκευές θα επιστρέφονταν αργότερα.