Βίντεο από τα επεισόδια της Τετάρτης (3/11) στην Αθήνα μεταξύ αστυνομίας και οπαδών του Ολυμπιακου (vid)

Newsroom
Βίντεο από τα επεισόδια της Τετάρτης (3/11) στην Αθήνα μεταξύ αστυνομίας και οπαδών του Ολυμπιακου (vid)
Όπως φαίνεται στο βίντεο οι συγκρούσεις μεταξύ της αστυνομίας και των οπαδών του Ολυμπιακού στο κέντρο της Αθήνας ήταν σφοδρές.

Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (3/11), στο κέντρο της Αθήνας μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και της αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, περίπου 200 οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού επιχείρησαν να προσεγγίσουν το ξενοδοχείο που διέμεναν υποστηρικτές της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, την οποία αντιμετωπίζουν απόψε (4/11) οι ερυθρόλευκοι στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το Europa League.

Στο σημείο είχαν αναπτυχθεί αστυνομικές δυνάμεις και όπως φαίνεται στο βίντεο οι συγκρούσεις ήταν σφοδρές.

Αξίζει να σημειωθεί πως και σήμερα Πέμπτη (4/11), λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού, σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ οπαδών έξω από το γήπεδο.

Δεν έχει γίνει γνωστό πώς ξεκίνησαν τα επεισόδια, ωστόσο η ατμόσφαιρα είχε γίνει αποπνικτική μετά τις σφοδρές συγκρούσεις.

Νωρίτερα σήμερα (4/11), η αστυνομία έκλεισε μέρος της Λεωφόρου Συγγρού και συνόδευσε την πομπή των 24 λεωφορείων με τους φίλους της Αϊντραχτ. Στην επιχείρηση συμμετείχαν 3-4 κλούβες της ΕΛ.ΑΣ, μπροστά και πίσω από την πομπή, μηχανές αλλά και περιπολικά.