Η απόδειξη του εβδομαδιαίου σούπερ μάρκετ μίας οικογένειας με 10 παιδιά προκαλεί ζαλάδα (vid)

Newsroom
Η απόδειξη του εβδομαδιαίου σούπερ μάρκετ μίας οικογένειας με 10 παιδιά προκαλεί ζαλάδα (vid)
Ο λογαριασμός που κάνουν στο σούπερ μάρκετ, η Alicia και ο Josh Dougherty πραγματικά προκαλεί απορίες για το πως τα φέρνουν πέρα.

Το σούπερ μάρκετ αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους... πονοκεφάλους μίας οικογένειας αναφορικά με το οικονομικό κομμάτι. Και μιλάμε για οικογένειες που έχουν ένα ή δύο παιδιά, σκεφτείτε να υπάρχουν δέκα πιτσιρίκια.

Μία οικογένειας λοιπόν στην Νέα Υόρκη, η Alicia και ο Josh Dougherty ανέβασαν ένα video στο TikTok με τα εβδομαδιαία ψώνια που κάνουν για την 12μελή οικογένειά τους και πραγματικά ο λογαριασμός τους ζαλίζει.

Τι άλλο θα μπορούσε να πει κάποιος βλέποντας οτι στο τέλος, στο ποσό πληρωμής, έγραφε 1.143 δολάρια που αντιστοιχούν σε 985 ευρώ. Βλέπετε αγόρασαν 25 μπανάνες, 191 σακούλες πατατάκια, 6 κιλά τυρί, 2,5 κιλά μακαρόνια και 5 κιλά κοτόπουλο.

@doughertydozen

Reply to @oxmvssa Does anyone else love chips as much as we do?! #GroceryShopping #Haul #LargeFamily #BigFamily #HappyHalloween

♬ Taste It - Ikson

Και όλα αυτά για μία μόλις εβδομάδα, αφού μην ξεχνάμε, οτι πρόκειται για 12 στόματα.

Βέβαια σε αυτά τα σχεδόν 1.000 ευρώ, είναι και τα υλικά για το πάρτι που θα έκανε ο ένας γιος της οικογένειας, όμως το ερώτημα που έκαναν πολλοί χρήστες του TikTok ήταν πως τα φέρνει πέρα η οικογένεια αν πρέπει να δίνει μόνο στο σούπερ μάρκετ, σχεδόν 4.500 δολάρια τον μήνα.

Απάντηση η Alicia ή ο Josh Dougherty, προς το παρόν, δεν έχουν δώσει.

@doughertydozen

Chicken patties, broccoli & grapes. What did you have for dinner? ##Dinner ##BigFamily ##MomLife ##EasyMeals ##MealPrep ##MealIdeas ##Productivity

♬ Ooh Ahh (My Life Be Like) [feat. Tobymac] - Grits