Οι εργαζόμενοι στον επισιτισμό κατήγγειλαν στο ΕΣΡ τον Πορτοσάλτε: «Δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί»

Newsroom
Οι εργαζόμενοι στον επισιτισμό κατήγγειλαν στο ΕΣΡ τον Πορτοσάλτε: «Δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί»
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμό-Τουρισμό προχώρησε σε καταγγελία στο ΕΣΡ κατά του Άρη Πορτοσάλτε.

Διαστάσεις παίρνει το θέμα με τον Άρη Πορτοσάλτε και την δήλωση που έκανε με αφορμή το δυστύχημα με θύμα έναν διανομέα το βράδυ του Σαββάτου στην Θεσσαλονίκη.
Τα όσα είπε προκάλεσαν από χθες αντιδράσεις, ενώ σήμερα το πρωί ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ έδειξε να είναι αμετανόητος, επιμένοντας στα όσα είπε.

Στο διάστημα που μεσολάβησε όμως, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμό-Τουρισμό προχώρησε σε καταγγελία εις βάρος του στο ΕΣΡ, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση...

«Την ώρα που ο κλάδος των διανομέων θρηνεί άλλο ένα θύμα στην άσφαλτο, μείναμε όλοι έκπληκτοι με την ακραία τοποθέτηση του δημοσιογράφου κ. Άρη Πορτοσάλτε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ πως ούτε λίγο ούτε πολύ ευθύνονται συνήθως οι συνάδελφοι διανομείς για τα θανατηφόρα ατυχήματα!

Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας μας προσέφυγε σε έγγραφη καταγγελία στο ΕΣΡ και ζητά να επιβληθούν τα προβλεπόμενα σε δημοσιογράφο και τηλεοπτικό σταθμό.
Τέτοιου είδους τοποθετήσεις προσβάλλουν τους χιλιάδες εργαζόμενους του κλάδου μας αλλά και το κοινό αίσθημα, άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος κύριος προκαλεί.

Τα προβλήματα των εργαζομένων του κλάδου μας κάθε μέρα πολλαπλασιάζονται!

Γιαυτό καλούμε όλους τους συναδέλφους μας στην Απεργιακή Συγκέντρωση της Τρίτη 09/11/2021 στις 12:00 το μεσημέρι στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου.
Εργαζόμενοι σε ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ – ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟ – ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ ενώνουμε τις δυνάμεις μας και στέλνουμε το μήνυμα μας».