Κατέρρευσε από την κούραση, μπροστά στις κάμερες, ο διευθυντής της κλινικής covid του Γ.Ν. Λάρισας (vid)

Newsroom
Κατέρρευσε από την κούραση, μπροστά στις κάμερες, ο διευθυντής της κλινικής covid του Γ.Ν. Λάρισας (vid)
Η κούραση λύγισε τον διευθυντή της κλινικής Covid του Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας.

Εξουθενωμένος είναι o γιατρός του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας καθώς κατέρρευσε μπροστά στις κάμερες, ενώ έκανε δηλώσεις.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στο βίντεο του onlarissa.gr, ο γιατρός κατέρρευσε μπροστά στις κάμερες και τους δημοσιογράφους την ώρα που έκανε δηλώσεις για τις τραγικές στιγμές που περνούν τα νοσοκομεία της Λάρισας λόγω του φόρτου περιστατικών covid.

O Γιάννης Γκαμπρανης, είναι ο διευθυντής της Α’ Κλινικής COVID του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και γραμματέας της ΕΙΝΚΥΛ που πραγματοποιεί έκτακτη Γενική Συνέλευση σήμερα το πρωί στο προαύλιο του Νοσοκομείου με θέμα: «Οι Κλινικές έχουν καταρρεύσει – όχι στο κλεί­σιμο του Γ.Ν.Λ. και μετατροπή του σε Covid Νοσοκομείο – κλιμάκωση των κινητοποιήσεων».

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ ο γιατρός του γενικού νοσοκομείου Λάρισας ένιωσε αδιαθεσία και δύσπνοια και χρειάστηκε, μάλιστα, η βοήθεια των συναδέλφων του προκειμένου να κάτσει στα σκαλιά της εισόδου του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Γιατρός της Λάρισας κατέρρευσε ενώ έκανε δηλώσεις

Μάλιστα, μεταφέρθηκε στην καρδιολογική κλινική όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες δεν έδειξαν, ευτυχώς, κάτι ανησυχητικό για την υγεία του.

«Το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας έχει καταρρεύσει, δεν επαρκούν ούτε οι παροχές οξυγόνου»

Αξίζει να σημειωθεί πως την πλήρη διαφωνία στο ενδεχόμενο να μετατραπεί το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας σε νοσηλευτικό ίδρυμα αποκλειστικά για covid περιστατικά εξέφρασε η διοίκηση της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Κέντρων Υγείας της πόλης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρόεδρος της ΕΙΝΚΥΛ Νίκος Νταφούλης τόνισε πως «το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας έχει καταρρεύσει» και πρόσθεσε πως ήδη έχουν ξεπεραστεί οι αντοχές του σε ότι αφορά την νοσηλεία περιστατικών κορονοϊού. «Δεν υπάρχουν υποδομές… δεν επαρκούν ούτε οι παροχές οξυγόνου» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, κάλεσε σε συστράτευση τους τοπικούς φορείς ώστε «να μην κλείσει το νοσοκομείο».