Άγριο ξύλο σε μπαρ του Ρεθύμνου για τον έλεγχο πιστοποιητικών πριν μπουκάρει το αγροτικό (vid)

Newsroom
Άγριο ξύλο σε μπαρ του Ρεθύμνου για τον έλεγχο πιστοποιητικών πριν μπουκάρει το αγροτικό (vid)
Άγριο ξύλο με τους νεαρούς που επέβαιναν στο αγροτικό, με τους υπεύθυνους του μαγαζιού να μην μπορούν να τους ελέγξουν.

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε τα τελευταία 24ωρα η είδηση πως ένα αγροτικό αυτοκίνητο προσπάθησε να μπουκάρει σε νυχτερινό κέντρο του Ρεθύμνου, επειδή τους ζητήθηκε πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Ωστόσο ένα νέο βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το rethnea.gr, δείχνει σοκαριστικές στιγμές από το περιστατικό καθώς έχει γίνει επεισόδιο με ξύλο.

Συγκεκριμένα, όλα έγιναν τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής (31/10) σε μεγάλο μπαρ του Ρεθύμνου. Έγινε έλεγχος στην είσοδο και κάποιοι δεν είχαν μαζί τους, τα πιστοποιητικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπεύθυνοι δεν τους επέτρεψαν να περάσουν και τα πράγματα αγρίεψαν επικίνδυνα, αναφέρει το zarpanews.gr.

Κάμερα ασφαλείας καταγράφει όλα όσα προηγούνται της εισβολής αυτοκινήτου 4Χ4 στην είσοδο. Το άγριο ξύλο με τους νεαρούς να γίνονται ένα κουβάρι και τους υπεύθυνους να αδυνατούν να ελέγξουν την κατάσταση. Ο κόσμος που έχει συγκεντρωθεί παρακολουθεί από απόσταση και καταγράφει τις σκηνές με κινητά τηλέφωνα. Για ώρα το θερμόμετρο της έντασης βρισκόταν στο κόκκινο.

Οι εικόνες προκαλούν αίσθηση και δείχνουν την επικινδυνότητα της πράξης, αφού όπως φαίνεται από καθαρή τύχη δεν καταπατήθηκαν άτομα που βρισκόταν στο χώρο.