Σάλος με Τάσο Ξιαρχό: Χλευάζει κοπέλα με παραπανίσια κιλά και το twitter τον κράζει (vid)

Newsroom
Σάλος με Τάσο Ξιαρχό: Χλευάζει κοπέλα με παραπανίσια κιλά και το twitter τον κράζει (vid)
Χαμός επικρατεί με μια ανάρτηση που έκανε ο Τάσος Ξιαρχό που σχολιάζει με αδιανόητο τρόπο τα κιλά μιας κοπέλας.

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στα social media με τον γνωστό χορογράφο Τάσο Ξιαρχό. Ο λόγος είναι μια ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο Instagram.

Συγκεκριμένα δημοσίευσε ένα βίντεο από βραδινή του έξοδο που σχολιάζει με αρκετά άσχημο τρόπο μια κοπέλα από διπλανό τραπέζι για τα κιλά και τα ρούχα της δείχνοντας μάλιστα και το πρόσωπό της.

Στη συνέχεια, ο Τάσος Ξιαρχό δείχνει με νέο βίντεο πως κρύφτηκε στην τουαλέτα του μαγαζιού καθώς η κοπέλα είδε από το Instagram την ανάρτησή του και παρέμεινε εκεί μέχρι εκείνη να αποχωρήσει.

Η ανάρτηση αυτή προκάλεσε πολλές αντιδράσεις με το Twitter να τον κατακεραυνώνει.

Η κοπέλα που έγινε αντικείμενο σχολιασμού από τον Τάσο Ξιαρχό του έστειλε και ένα μήνυμα θέλοντας να εκφράσει την ενόχλησή της. «Ευχαριστώ για το σχόλιο ότι είμαι χοντρή και δε θα έπρεπε να φοράω ρίγες. Την επόμενη φορά να με κάνεις και ταγκ μην είσαι μόνο εσύ ο σχολιαστής. Σε συγχωρώ γιατί ήσουν μεθυσμένος μαζί με την άλλη κοπέλα και προφανώς δεν έχεις όριο. Αν θες μπορώ να σου δώσω την μπλούζα που φορούσα και σαν αδύνατος που είσαι να τη φορέσεις και να την αναδείξεις καλύτερα από το χοντρό κορμί μου. Να είσαι καλά και την επόμενη φορά να πληρώνετε στα μαγαζιά που πάτε και γίνεστε ρεζίλι. Να είσαι καλά και μίλα λίγο στον καθρέφτη».