Χαρδαβέλλας για την κόντρα με Νικολούλη: «Συγκρουστήκαμε, έφυγε και με πίκρανε με την εκπομπή της» (vid)

Newsroom
Χαρδαβέλλας για την κόντρα με Νικολούλη: «Συγκρουστήκαμε, έφυγε και με πίκρανε με την εκπομπή της» (vid)
Ο Κώστας Χαρδαβέλλας και η Αγγελική Νικολούλη έχουν πλέον πολύ καλές σχέσεις και είναι φίλοι.

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περιπέτειά του με τον καρκίνο, για τις εκπομπές του αλλά και στην Αγγελική Νικολούλη.

«Αισθανόμουν άσχημα μερικές φορές που έκαναν αυτήν την εκπομπή. Κυνήγαγα ανθρώπους που δεν μου έφταιγαν. Ήταν ένα κορίτσι που είχε ερωτευτεί και κλέφτηκε με το αγόρι της. Μία ώρα πριν μπω στην εκπομπή με πήρε τηλέφωνο και μου λέει "γιατί μας κυνηγάτε;". Το μετάνιωσα που έκανα αυτήν την εκπομπή», τόνισε αναφερόμενος στην εκπομπή «Ρεπορτάζ στην ομίχλη».

«Η Αγγελική Νικολούλη ήταν η βασική ρεπόρτερ μου. Έχω παραδεχτεί ότι ήταν καλύτερη από εμένα. Συγκρουστήκαμε σε μια υπόθεση, δεν την απέλησα, μόνη της έφυγε. Με πίκρανε που μετά από δύο μήνες έκανε την εκπομπή που κάναμε μαζί σε άλλο κανάλι. Πλακωθήκαμε μέσω περιοδικών και δηλώσεων. Είμαστε φίλοι, την αγαπάω, φιλιόμαστε και αγκαλιαζόμαστε», ανέφερε για την συνάδελφό του με την οποία είχαν υπάρξει συνεργάτες στην εκπομπή του.

«Πέρασαν έναν καρκίνο άσχημο και όταν φτάνεις ένα μέτρο πριν από το τέλος, λες "τι βλάκας ήμουν τότε;". Η πίεση και το στρες μου δημιούργησαν τον καρκίνο», είπε για την περιπέτειά του με τον καρκίνο.