Μαρία Μόλαρη: Μάθε τα πάντα για τη νικήτρια του Red Bull Dance Your Style

Newsroom
Μαρία Μόλαρη: Μάθε τα πάντα για τη νικήτρια του Red Bull Dance Your Style
Μετά από ένα εντυπωσιακό battle με τον Πέτρο Νικολίδη, η Μαρία Mόλαρη αναδείχθηκε νικήτρια του Red Bull Dance Your Style 2021 και κέρδισε το εισιτήριό της για τον Παγκόσμιο Τελικό στη Νότια Αφρική.

Η Μαρία Μόλαρη είναι 24 ετών από τη Θεσσαλονίκη κι το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021 έγινε η πρώτη γυναίκα- νικήτρια του Red Bull Dance Your Style που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Το στυλ χορού της, το Waacking εντυπωσίασε τους θεατές, που της έδωσαν τη νίκη ενάντια στον Πέτρο Νικολίδη, μετά από δυο συναρπαστικές ισοπαλίες που ξεσήκωσαν το κοινό.

Πόσα χρόνια χορεύεις; Πώς ονομάζεται το είδος του χορού με τον οποίο ασχολείσαι, ποια τα χαρακτηριστικά του.

Χορεύω από το 2012, παρόλο που ξεκίνησα με το Hip Hop πλέον το style με το οποίο ασχολούμαι είναι το Waacking. Είναι ένας πολύ εκφραστικός και κοινωνικός χορός προέρχεται από τη δεκαετία του ‘70 με επιρροές απ τη funk και disco μουσική. Χαρακτηριστικά του είναι η μουσικότητα, η έκφραση και η ενέργεια.

Μίλησέ μας για την έως τώρα εμπειρία σου στο Red Bull Dance Your Style.

Είχα χορέψει και στο παρελθόν στο Dance your Style και ήταν εξίσου υπέροχα με τώρα. Η ενέργεια του κόσμου δεν μπορεί να συγκριθεί με το να χορεύεις μόνος σου. Από κάθε άποψη είχα περάσει τέλεια!

Επόμενος προορισμός… Γιοχάνεσμπουργκ! Πώς νιώθεις;

Είμαι τρομερά ενθουσιασμένη αν και δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη! Σχεδόν φοβάμαι να το φανταστώ πως θα είναι αλλά ανυπομονώ άπειρα να χορέψω σε μια τέτοια διοργάνωση και να γνωρίσω τους υπόλοιπους χορευτές. Είναι μια μοναδική εμπειρία, νιώθω πραγματικά τυχερή!