Απίστευτη αποκάλυψη: 5 μέρες νωρίτερα είχε υπάρξει και άλλο περιστατικό με όπλο στα γυρίσματα του Rust

Newsroom
Απίστευτη αποκάλυψη: 5 μέρες νωρίτερα είχε υπάρξει και άλλο περιστατικό με όπλο στα γυρίσματα του Rust
Οι Los Angeles Times αποκαλύπτουν ένα άγνωστο περιστατικό που συνέβη στα γυρίσματα του Rust, το προηγούμενο Σάββατο.

Σοκαρισμένες εξακολουθούν να είναι οι ΗΠΑ από το περιστατικό με τους πυροβολισμούς που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο μίας 42χρονης, στα γυρίσματα του Rust από τα χέρια του Άλεκ Μπάλντουιν.

Οι Los Angeles Times, έκαναν μία μεγάλη αποκάλυψη που είναι ενδεικτική για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες γίνονται τα γυρίσματα της ταινίας.

Όπως αναφέρει λοιπόν το δημοσίευμα που επικαλείται τις μαρτυρίες ανθρώπων που βρίσκονταν στο Bonanza Creek Ranch, το προηγούμενο Σάββατο, 5 μέρες δηλαδή πριν το δυστύχημα που στέρησε μία ανθρώπινη ζωή, είχε συμβεί ακόμα ένα παρόμοιο.

Ο stunt double του Άλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε κατά λάθος δύο φορές κατά την διάρκεια μίας σκηνής. «Θα έπρεπε να γίνει έρευνα για το τί έγινε. Δεν υπήρχαν συσκέψεις ασφαλείας, δεν υπήρχε καμία εγγύηση οτι κάτι τέτοιο δεν θα ξανασυμβεί. Το μόνο που ήθελαν ήταν να βιαστούμε, να βιαστούμε, να βιαστούμε», είπε ένα μέλος του συνεργείου, ενώ αποκαλύπτεται πως ακόμα ένα όπλο είχε εκπυρσοκροτήσει κατά λάθος.

Μάλιστα, ένα μέλος του συνεργείου είχε στείλει sms στην παραγωγή, λέγοντας πως δεν υπάρχει καθόλου ασφάλεια στα γυρίσματα, ενώ λίγες ώρες πριν γίνει το περιστατικό που στοίχισε την ζωή στην Χαλίνα Χάτσινς το μέλη του συνεργείου ετοιμάζονταν για κινητοποιήσεις.

Αίτημά τους ήταν να ακολουθούνται όλοι οι κανόνες ασφαλείας, να μην δουλεύουν μεγάλες βάρδιες και να πληρώνονται στην ώρα τους.