Ποιος θα είναι ο αρχηγός στο Squid Game 2 (vid)

Newsroom
Ποιος θα είναι ο αρχηγός στο Squid Game 2 (vid)
Ένα από τα μεγάλα ερωτήματα για την δεύτερη σεζόν του Squid Game είναι το ποιος θα πάρει την αρχηγία. Spoiler Alert.

Ακόμα δεν έχει κοπάσει ο ντόρος από το Squid Game και ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις σχετικά με τον δεύτερο κύκλο της σειράς, αν και ούτε οι πρωταγωνιστές, ούτε το Netflix έχουν ξεκαθαρίσει τις προθέσεις τους.

Αυτό όμως δεν εμποδίζει τους fan της Κορεάτικης παραγωγής να αναλύουν κάθε πιθανή και απίθανη πτυχή του «Παιχνιδιού του Καλαμαριού». Βλέπετε, ο τρόπος που ολοκληρώθηκε το τελευταίο επεισόδιο, σχεδόν προανήγγειλε την ύπαρξη του δεύτερου κύκλου.

Το αν η εκτίμηση αυτή θα επιβεβαιωθεί είναι κάτι που θα το δούμε στο μέλλον, όμως ήδη υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό και δεν είναι άλλο από το ποιος θα είναι ο αρχηγός, μετά τον θάνατο του παίκτη 001 που όπως αποδείχθηκε ήταν πίσω από αυτό το παιχνίδι ζωής και θανάτου.

Παίκτης 001

Το φινάλε

Στα τελευταία λεπτά του 9ου επεισοδίου, την ώρα που ο Gi-hun ή αλλιώς παίκτης 456, οδεύει προς το αεροδρόμιο για να πάρει το αεροπλάνο και να δει την κόρη του, βλέπει τον άνθρωπο που τον στρατολόγησε στο Squid Game να επιχειρεί να κάνει το ίδιο και με έναν άλλον άνδρα.

Κάτι που σημαίνει οτι ετοιμάζεται να ανοίξει ακόμα ένας κύκλος επιβίωσης για εκατοντάδες ανθρώπους που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Ποιος όμως έχει πάρει την θέση του παίκτη 001;

0001

Ο βασικός υποψήφιος

Η επικρατέστερη εκδοχή που κυκλοφορεί είναι πως τον ρόλο αυτό τον έχει αναλάβει ο άνθρωπος με την μάσκα που αποκάλυψε την ταυτότητά του, όταν κλήθηκε να κυνηγήσει και τελικά να αντιμετωπίσει τον αδελφό του που τον έψαχνε.

Φαντάζει ως η ιδανικότερη επιλογή για την θέση, καθώς αυτός ήταν κινούσε τα νήματα και στα 6 παιχνίδια, αναλαμβάνοντας μάλιστα και την φιλοξενία των VIP που πήγαν να παρακολουθήσουν από κοντά την τελευταία φάση τους.

Όμως θα είναι έτσι; Υπάρχουν θεωρίες που εκφράζουν διαφορετικές απόψεις, όπως για παράδειγμα οτι ο Gi-hun θα είναι ο εκλεκτός, κάνοντας στροφή στην ζωή του.

Άλλωστε ο σκηνοθέτης της σειράς είχε πει πως έβαψε κόκκινα τα μαλλιά του για να δείξει οτι πλέον δεν μπορεί να επιστρέψει στο παλιό του εαυτό.

Κάποιες άλλες μιλούν για τον αδελφό του ανθρώπου με την μάσκα που ποτέ δεν μάθαμε τι απέγινε, μετά την πτώση του από τους βράχους.

Όπως και να' χει πάντως, τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα, καθώς δεν έχει οριστικοποιηθεί πως όντως θα υπάρξει δεύτερος κύκλος.