«Χορηγούσαν θηλυκές ορμόνες στον Χουάν Κάρλος για να φρενάρουν τις σεξουαλικές ορμές του»

Newsroom
«Χορηγούσαν θηλυκές ορμόνες στον Χουάν Κάρλος για να φρενάρουν τις σεξουαλικές ορμές του»
Ο ισχυρισμός έγινε από πρώην αρχηγό της ισπανικής αστυνομίας ο οποίος δικάζεται για υπόθεση εκβιασμού.

Απίστευτα ακούγονται όσα κατέθεσε ένας πρώην αρχηγός της αστυνομίας ο οποίος είπε ότι οι μυστικές υπηρεσίες της Ισπανίας «έκαναν ενέσεις με θηλυκές ορμόνες» στον Χουάν Κάρλος για να περιορίσουν τις σεξουαλικές του ορμές.

Ο Χοσέ Μανουέλ Βιγιαρέχο είπε επίσης ότι ο πρώην μονάρχης, που τώρα ζει σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στο Άμπου Ντάμπι, έλαβε αυτές τις ορμόνες επειδή η λίμπιντό του θεωρήθηκε ως... «κρατικό πρόβλημα».

Ο Βιγιαρέχο, ο οποίος είναι πρώην αρχηγός της ισπανικής αστυνομίας και δικάζεται επί του παρόντος σε υπόθεση εκβιασμού, καθώς έχει κατηγορηθεί ότι κατασκοπεύει και δυσφημεί ορισμένους πολιτικούς της Ισπανίας είπε, σύμφωνα με τους "The Times" : «Το Εθνικό Κέντρο Πληροφοριών (CNI) χορηγούσε ενέσιμες γυναικείες ορμόνες και αναστολείς τεστοστερόνης για να ελέγξει τη λίμπιντο του επειδή είχε θεωρηθεί μεγάλο πρόβλημα».

Ωστόσο αρνήθηκε ότι είχε οποιαδήποτε ανάμειξη στην προσπάθεια να τεθεί υπό έλεγχο η περιβόητη σεξουαλική ορμή του Χουάν Κάρλος και είπε ότι το έμαθε από την Κορίνα Λάρσεν, την πρώην ερωμένη του μονάρχη, η οποία ζει τώρα στο Λονδίνο.

Η Λάρσεν, γνωστή και ως Corinna zu Sayn-Wittgenstein, 57 ετών, είχε σχέση με τον 83χρονο μονάρχη μεταξύ 2004 και 2009.

Συγκεκριμένα, η Δανο-Γερμανίδα φιλάνθρωπος Corinna Larsen, η Ισπανίδα τραγουδίστρια Sara Montiel, η Βελγίδα γκουβερνάντα Liliane Sartiau και η Ιταλίδα πριγκίπισσα Maria Gabriela de Saboya είναι μερικές μόνο από τις γυναίκες με τις οποίες φημολογείται πως είχε ερωτικές περιπέτειες, ενώ ήταν παντρεμένος με την βασίλισσα Σοφία.

Οι βουλευτές δεν τον πίστεψαν, λέγοντας ότι πρόκειται για σενάριο από ταινία του Τζέιμς Μποντ.

Το «αμαρτωλό» παρελθόν του Χουάν Κάρλος

Ωστόσο, τα νέα για τη «θρυλική» λίμπιντο του πρώην βασιλιά δεν είναι και τόσο «φρέσκα», αφού στο παρελθόν ένας Ισπανός συγγραφέας και στρατιωτικός ιστορικός, ο Amadeo Martinez Ingles έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο «Juan Carlos: The King Of 5.000 Lovers» (Χουάν Κάρλος, ο βασιλιάς των 5.000 ερωμένων).

Χαρακτήρισε τον πρώην βασιλιά εθισμένο στο σεξ και είπε ότι είχε εκατοντάδες σχέσεις ακόμη και μετά τον γάμο του με την βασίλισσα Σοφία το 1962.

Στο βιβλίο ισχυριζόταν ότι είχε 62 ερωμένες μόνο σε ένα εξάμηνο και την περίοδο μεταξύ 1976 και 1994, ο βασιλιάς είχε κοιμηθεί με 2.154 γυναίκες.

Η ειδικός της Ισπανικής βασιλικής οικογένειας Pilar Eyre επιβεβαίωσε τον ισχυρισμό του Martinez Ingles ότι ο πρώην βασιλιάς προσπάθησε να κοιμηθεί με την πριγκίπισσα Diana, όταν εκείνη ήταν μόλις 25 ετών.