Ο διευθυντής των φυλακών Ελαιώνα εκθέτει τους δικηγόρους της Έφης: «Πέρασε από πειθαρχικό και δεν αναβαθμίστηκε» (vid)

Newsroom
Ο διευθυντής των φυλακών Ελαιώνα εκθέτει τους δικηγόρους της Έφης: «Πέρασε από πειθαρχικό και δεν αναβαθμίστηκε» (vid)
Οι δικηγόροι της Έφης υποστήριζαν ότι είναι αγαπητή στη φυλακή, δεν πέρασε ποτέ από πειθαρχικό και ότι είναι μορφωμένη αναβαθμίστηκε, αλλά ο διευθυντής των φυλακών τους εξέθεσε.

Οι δικηγόροι της Έφης, που έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα έσπευσαν να διαψεύσουν τα λόγια μιας συγκρατούμενης της εντολέως του, ότι δεν είναι καθόλου αγαπητή και μάλιστα είχε περάσει από πειθαρχικό γιατί είχε κλέψει ένα σορτσάκι από την αποθήκη ιματισμού.

Οι δικηγόροι της, όχι απλά αρνήθηκαν τους ισχυρισμούς αυτούς, αλλά υποστήριξαν πως είναι αγαπητή στη φυλακή, δεν πέρασε ποτέ από πειθαρχικό και ότι μάλιστα επειδή είναι μορφωμένη αναβαθμίστηκε και από τον ιματισμό, πήγε στη βιβλιοθήκη και μετά στην γραμματεία των φυλακών.

Η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου του ΑΝΤ1 ήρθε σε επικοινωνία, κατόπιν σχετικής άδειας, με τον Διευθυντή των Γυναικείων Φυλακών Ελαιώνα-Θήβας Γιώργο Μακρή, ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς των δικηγόρων της Έφης και τους εξέθεσε ανεπανόρθωτα.

Είπε ότι όντως πέρασε από πειθαρχικό, ωστόσο δεν θέλησε να αποκαλύψει τον λόγο, ενώ διέψευσε ότι εργάζεται στη βιβλιοθήκη και τη γραμματεία, τονίζοντας ότι δουλεύει στην καθαριότητα.