Μια παρέα στο Hooters έβρισε την σερβιτόρα, οι υπόλοιποι της άφησαν φιλοδώρημα για παρηγοριά (vid)

Newsroom
Μια παρέα στο Hooters έβρισε την σερβιτόρα, οι υπόλοιποι της άφησαν φιλοδώρημα για παρηγοριά (vid)
Μια σερβιτόρα στο Hooters εξιστόρισε την εμπειρία της με μία αγενέστατη παρέα και την αντίδραση των υπόλοιπων πελατών.

Σε κάθε δουλειά που προβλέπει την συναναστροφή με αρκετό κόσμο, συναντάς ανθρώπους με καλή και κακή συμπεριφορά. Μία τέτοια εμπειρία της, μοιράστηκε μία πρώην σερβιτόρα των Hooters με δύο video στο TikTok που έχουν γίνει viral.

Στο πρώτο αναφέρει το περιστατικό που μία παρέα αποτελούμε από 5 ενήλικες και 4 παιδιά, πήγαν στο κατάστημα που είναι στην Φλόριντα για να να γιορτάσουν τα γενέθλια ενός άνδρα.

Αφού έφαγαν παρήγγειλαν 25 σφηνάκια από Don Julio, τα οποία απογείωσαν τον λογαριασμό, ο οποίος όταν έφτασε στο τραπέζι μάλλον εκνεύρισε αρκετά τους πελάτες που αποφάσισαν να μην αφήσουν φιλοδώρημα, όπως προβλέπεται.

Μάλιστα, η μητέρα που καθόταν στο τραπέζι είπε στην σερβιτόρα πως αν την είχε ενημερώσει για το πόσο ακριβά είναι τα σφηνάκια θα είχε πάρει tip, λες και η κοπέλα ήξερε τι λεφτά είχαν στο πορτοφόλι και στον τραπεζικό τους λογαριασμό.

Και σα να μην έφταναν τα παραπάνω, της έγραψαν ένα fuck you πάνω στην απόδειξη, ενώ έχυσαν αναψυκτικά και κέτσαπ πάνω στο τραπέζι.

@keylamxo

Reply to @ashley.reyanne she asked her daughter alyssa to lend her $$ 😩😂 in front of me #hootersgirl #customerservice #fyp #brokebitch

♬ original sound - keylamxo

Ευτυχώς, αντιλαμβανόμενοι την απόγνωση και την στεναχώρια της σερβιτόρας, κάποιοι άλλοι θαμώνες, την επόμενη μέρα επιχείρησαν να την παρηγορήσουν.

Πως αφήνοντάς της φιλοδώρημα 100 και 110 δολαρίων, όπως μπορείτε να δείτε σε άλλο video που ανέβασε.

@keylamxo

♬ Get Into It (Yuh) - Doja Cat