Μητέρα πήγε να πατήσει διαδηλωτή για την κλιματική αλλαγή για να πάει το παιδί της σχολείο (vid)

Newsroom
Μητέρα πήγε να πατήσει διαδηλωτή για την κλιματική αλλαγή για να πάει το παιδί της σχολείο (vid)
Πολλά απρόοπτα συνέβησαν στις διαδηλώσεις της Μεγάλη Βρετανίας για την κλιματική αλλαγή.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο από τις πρόσφατες διαδηλώσεις στη Μεγάλη Βρετανία για την κλιματική αλλαγή. Σε αυτό φαίνεται μια εξαγριωμένη οδηγός να μπαίνει με το αυτοκίνητό της στο σημείο που βρίσκονται διαδηλωτές.

Πρόκειται για μια εξαγριωμένη μητέρα που θέλει να πάει το παιδί της στο σχολείο, ωστόσο πέφτει πάνω στον κόσμο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να περάσει.

Η μητέρα βγαίνει έξαλλη από το αυτοκίνητό της και απαιτεί με έντονο τρόπο από τους διαδηλωτές να σηκωθούν από τον δρόμο προκειμένου να περάσει. «Φύγετε τώρα!», τους λέει, χωρίς ωστόσο να βλέπει κάποια διάθεση για υπακοή από τους διαδηλωτές.

«Θα οδηγήσω τότε», λέει αγανακτισμένη και προσθέτει: «Ο γιος μου είναι 11 ετών και πρέπει να πάει στο σχολείο και εγώ στη δουλειά μου». Μπαίνει πάλι στο Range Rover και πατάει γκάζι ακουμπώντας την πλάτη γυναίκας που είναι στο οδόστρωμα. Τότε ακούγεται κάποιος να φωνάζει έντρομος «όχι, όχι!».

Το συγκλονιστικό βίντεο προκάλεσε μεγάλες συζητήσεις στα κοινωνικά Μέσα. Πολλοί ήταν αυτοί που χαρακτήρισαν «ακραία» την συμπεριφορά της αγανακτισμένης μητέρας. Μάλιστα, ανέφεραν ότι ένας από τους λόγους που οι ακτιβιστές έχουν κατέβει στους δρόμους είναι για να διαμαρτυρηθούν για το πόσο εξαρτάται η χώρα από τα αυτοκίνητα.