Μήνυση του Παππά στον Παπαδόπουλο για το «αρσενική βίζιτα» (vid)

Newsroom
Μήνυση του Παππά στον Παπαδόπουλο για το «αρσενική βίζιτα» (vid)
O πρώην παίκτης του Survivor είχε αναφερθεί στο Bachelor λέγοντας πως ο Αλέξης Παππάς «είναι η πιο ακριβή αρσενική ελληνική β@ζ@τα».

Ο Αλέξης Παππάς θα καταφύγει στην δικαιοσύνη με αφορμή μια δήλωση του πρώην συμπαίκτη του στο Survivor, Κώστα Παπαδόπουλου καθώς ισχυρίζεται ότι είναι συκοφαντική.

Μέσω του δικηγόρου του, Στυλιανού Σούρλα, καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά του ζαχαροπλάστη, σύμφωνα με το protothema.gr.

Όπως δήλωσε o κ. Σούρλας: «Μετά τους απαράδεκτους, συκοφαντικούς και αισχρούς, σκοπούμενους χαρακτηρισμούς του πρώην παίκτη του Survivor, Κώστα Παπαδόπουλου εις βάρος του εντολέα μου κ. Αλέξανδρου Παππά, ουδέν περιθώριο άφησε, πλην της προσφυγής στη Δικαιοσύνη με εντολή για κατάθεση μηνύσεως αλλά και προσφυγή ενώπιον και των Αστικών Δικαστηρίων».

Προ ολίγων ημερών, ο πρώην παίκτης του Survivor σε εμφάνισή του στην εκπομπή «Πρωινό» είχε αναφερθεί στο ριάλιτι επιβίωσης, όπου και συμμετείχαν με τον Αλέξη Παππά και μεταξύ άλλων, έκανε έναν σχολιασμό, ιδιαίτερα προσβλητικό για τον Bachelor.

«Θα ακουστώ κακός, όμως ο Αλέξης Παππάς είναι η πιο ακριβή αρσενική ελληνική β@ζ@τα. Δεν με εκφράζει και δεν θα το έκανα ποτέ να συμμετάσχω σε τέτοιο ριάλιτι. Είναι ένας ρόλος για τα λεφτά το να φιλιέσαι από εδώ και από εκεί. Δεν είναι σωστό για έναν άντρα», δήλωσε χαρακτηριστικά, πριν από 11 περίπου ημέρες.