Έκκληση από την Μίνα Γκάγκα για άμεσο εμβολιασμό: «Χάσαμε 28χρονο στην Κομοτηνή»

Newsroom
Έκκληση από την Μίνα Γκάγκα για άμεσο εμβολιασμό: «Χάσαμε 28χρονο στην Κομοτηνή»
Η Μίνα Γκάγκα έκανε έκκληση σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού και ιδιαίτερα στους νέους.

Μήνυμα μέσω του λογαριασμού της στο facebook έστειλε η πνευμονολόγος και αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, σε όλους όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί. Αναφέρει πως τρεις θάνατοι ανθρώπων κάτω των 30 ετών από κορονοϊό καταγράφηκαν σε μόλις μία βδομάδα.

Η κ. Γκάγκα στην ανάρτησή της προσθέτει πως πολύ σύντομα θα υπάρξει τηλεφωνική γραμμή για όσους θέλουν να μιλήσουν με τους ειδικούς και να λύσουν τις απορίες που έχουν για το εμβόλιο του κορονοϊού.

«Πριν από λίγο χάσαμε 28χρονο από κορονοϊό στη Κομοτηνή. Είναι ο τρίτος εικοσάχρονος που χάνουμε αυτή τη βδομάδα. Ήταν όλοι ανεμβολίαστοι», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η κα Γκάγκα και προσθέτει: «Κάνω έκκληση, σας παρακαλώ, εμβολιαστείτε και προσέχετε! Καταλαβαίνω ότι πολλοί φοβάστε και έχετε απορίες. Επικοινωνήστε μαζί μας, με γιατρούς και το υπουργείο, θα απαντήσουμε στις απορίες σας και θα συζητήσουμε τους προβληματισμούς σας. Θα δώσω σύντομα μια αποκλειστική τηλεφωνική γραμμή και ψηφιακό τρόπο επικοινωνίας μαζί μας, είμαστε εδώ για σας».