Γιάννης Μπουτάρης: «Είμαι αλκοολικός, όταν πεθάνω θα είμαι με ένα μπουκάλι κρασί στο χέρι» (vid)

Newsroom
Γιάννης Μπουτάρης: «Είμαι αλκοολικός, όταν πεθάνω θα είμαι με ένα μπουκάλι κρασί στο χέρι» (vid)
Ο Γιάννης Μπουτάρης μίλησε για τα εγγόνια του, τον έρωτα της ζωής του αλλά και την περίοδο του αλκοολισμού του.

Ο Γιάννης Μπουτάρης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» και στην και μεταξύ άλλων μίλησε για την μάχη που έδωσε με το αλκοόλ.

«Ένα πράγμα που θα μπορούσε να με χαρακτηρίσει, είναι η σχέση μου με το κρασί. Ακόμα κι όταν πεθάνω, θα πεθάνω με ένα μπουκάλι κρασί στο χέρι… Την γυναίκα μου την γνώρισα 1954 και τα φτιάξαμε το 1958, μετά από αρκετή πολιορκία. Μετά χωρίσαμε και την διεκδίκησα από άλλον άντρα... Αργότερα ήμουν μέχρι τα αυτιά με το αλκοόλ και στην συνέχεια της είπα δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα, πάρε την απόφασή σου, έλα να αρχίσουμε ξανά τη ζωή μας», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Μπουτάρης.

«Αν ξαναζούσα δεν ξέρω αν θα ήθελα να διορθώσω τα λάθη μου. Με τα λάθη που έκανα και με τα σωστά που έκανα έφτασα εδώ που έφτασα. Καλό ή κακό... Ό,τι έκανα, έκανα. Έγιναν, δεν αλλάζουν. Και φυσικά δεν μετανιώνω. Γιατί πέρασα καλά στην ζωή μου», τόνισε.

«Όποιος έχει εξάρτηση, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει είναι να παραδεχτεί πως έχει την εξάρτηση και ότι θέλει να απεξαρτηθεί. Εγώ είμαι αλκοολικός, παρόλο που κάποιοι μου λένε ότι δεν είσαι αφού δεν πίνεις τώρα. Οι αλκοολικοί λέμε πάντα ότι εγώ είμαι αλκοολικός. Να μην πιώ σήμερα. Τι θα γίνει αύριο δεν ξέρω», συμπλήρωσε ο Γιάννης Μπουτάρης.