Έρχεται νέα κακοκαιρία: «Αρκετά..."δραστήρια" δείχνει η ατμοσφαιρική διαταραχή», προειδοποίησε ο Αρναούτογλου

Newsroom
Έρχεται νέα κακοκαιρία: «Αρκετά..."δραστήρια" δείχνει η ατμοσφαιρική διαταραχή», προειδοποίησε ο Αρναούτογλου
Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποίησε σε ανάρτησή του πως έρχεται νέα κακοκαιρία.

Η κακοκαιρία «Μπάλλος» σάρωσε την χώρα μας, δημιουργώντας αρκετά προβλήματα. Ωστόσο πριν να συνέλθουμε καλά-καλά από τον «Μπάλλο» έρχεται νέα κακοκαιρία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον προγνώστη καιρού, Σάκη Αρναούτογλου, μια νέα κακοκαιρία είναι προ των πυλών και θα φέρει βροχές και καταιγίδες.

Όμως, όπως αναφέρει στην ανάρτησή του, «η τροχιά του βαρομετρικού χαμηλού όμως καθώς και το βάθος του, που δεν μπορούμε από τώρα να τα γνωρίζουμε με ακρίβεια, θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην κατανομή αλλά και την ένταση των βροχών και των καταιγίδων το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 23-24 Οκτωβρίου!».

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Αρκετά.... "δραστήρια" δείχνει η νέα ατμοσφαιρική διαταραχή προς τα τέλη της εβδομάδας (23-24) Oκτωβρίου!!!

Φίλες και φίλοι, και τα πρωινά σημερινά στοιχεία επιμένουν για νέα αλλαγή του καιρού προς τα τέλη της εβδομάδας αρχικά κυρίως στη δυτική Ελλάδα!

Η τροχιά του βαρομετρικού χαμηλού όμως καθώς και το βάθος του, που δεν μπορούμε από τώρα να τα γνωρίζουμε με ακρίβεια, θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην κατανομή αλλά και την ένταση των βροχών και των καταιγίδων το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 23-24 Οκτωβρίου!

Λεπτομέρειες φυσικά θα υπάρξουν στα αναλυτικά 12λεπτα δελτία καιρού ΔΕΥ-ΠΑΡ 16:45 και 22:45 στην ΕΡΤ3

Όσον αφορά στο αν υπάρχουν επιπτώσεις του σε εξέλιξη φαινομένου «Λα Νίνια» στη χώρα μας ρίξτε μια ματιά στην ανάρτησή μου εδώ: https://www.facebook.com/SakisArnaoutoglouForecasts/posts/421843659305334

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου
»