Σασμός: Ασφαλιστικά μέτρα κατά του Alpha από Κρητικό που υποστηρίζει πως είναι ο γιος της πραγματικής «Καλλιόπης» (vid)

Newsroom
Σασμός: Ασφαλιστικά μέτρα κατά του Alpha από Κρητικό που υποστηρίζει πως είναι ο γιος της πραγματικής «Καλλιόπης» (vid)
Φέρεται να καταθέτει επίσης αγωγή για ηθική βλάβη και ζητάει 1 εκατομμύριο ευρώ που θα τα προσφέρει στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Ένας Κρητικός υποστηρίζει πως ήρθε στην Αθήνα για να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά του Alpha, ώστε να σταματήσει η μετάδοση της σειράς «Σασμός».

Όπως ο ίδιος ανέφερε, μιλώντας στο zougla.gr, ζητάει να σταματήσει η σειρά η οποία αναφέρεται σε μια μεγάλη βεντέτα και η μία από τις δυο οικογένειες ήταν η δική του.

Καταθέτει επίσης αγωγή για ηθική βλάβη και ζητάει 1 εκατομμύριο ευρώ που θα τα προσφέρει στο Χαμόγελο του Παιδιού, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Open Weekend».

Αναλυτικά όσα είπε: «Έχω έρθει από την Κρήτη για να καταθέσω ασφαλιστικά μέτρα στον Alpha, για το έργο "Σασμός". Αναφέρεται σε μια μεγάλη βεντέτα από το 1944 μέχρι το 1964, 20 χρόνια υπήρξαν 90 νεκροί. Η μία από αυτές τις δύο οικογένειες, ήταν η οικογένεια η δική μου. Πρέπει να σταματήσει αυτό το έργο γιατί έχουν αγριέψει τα πράγματα στην Κρήτη. Είναι ένα καζάνι που βράζει. Είμαστε όλοι στην κόψη του ξυραφιού. Αν βρεθεί κάποιος και πατήσει τη σκανδάλη ο πόλεμος θα αρχίσει από την αρχή».

Πηγή φωτογραφίας: Alphatv