«Οι ερωτικές σκηνές με τη Τζένιφερ Άνιστον ήταν βασανιστήριο» (vids)

Newsroom
«Οι ερωτικές σκηνές με τη Τζένιφερ Άνιστον ήταν βασανιστήριο» (vids)
Ο Τζέικ Γκίλενχαλ μίλησε για τη συνεργασία που είχε με την Τζένιφερ Άνιστον όταν υποδύθηκαν τους εραστές.

Ο ηθοποιός Τζέικ Γκίλενχαλ είχε αποκαλύψει παλαιότερα πως ήταν κάπως ερωτευμένος με την Τζένιφερ Άνιστον που την έβλεπε στα «Φιλαράκια» και ποιος να περίμενε ότι το 2002 θα έπαιζαν μαζί στην ταινία «The Good Girl». Θα έκαναν έναν τηλεοπτικό ζευγάρι που θα ξεκινούσε μια εξωσυζυγική σχέση.

Οι ερωτικές σκηνές όμως που έπρεπε να γυρίσουν, όπως είπε ο ίδιος ήταν «βασανιστήριο»:

«Τα γυρίσματα των ερωτικών σκηνών ήταν βασανιστήριο. Και δεν ήταν την ίδια στιγμή. Οι ερωτικές σκηνές ήταν αμήχανες, γιατί εκείνη την ώρα σε παρακολουθούν ίσως 30, 50 άνθρωποι; Αυτό δεν μου αρέσει».

Στη συνέχεια μάλιστα είπε πως αυτές είναι… σαν χορός, σαν μια σκηνή πάλης: «Χορογραφείς για την κάμερα. Είναι σαν μια σκηνή πάλης, όπου πάλι πρέπει να ακολουθήσεις τη χορογραφία της σκηνής», ενώ αποκάλυψε πως πολλές φορές οι ηθοποιοί χρησιμοποιούν την τεχνική του μαξιλαριού…

«Ήταν απλώς προληπτικό και χρησιμοποιήθηκε σχεδόν σε όλες τις σκηνές που ήμασταν σε οριζόντια στάση σε εκείνη την ταινία.

Νομίζω ότι ήταν στην πραγματικότητα μια πρόταση της Τζένιφερ. Ήταν πολύ ευγενική και το πρότεινε πριν ξεκινήσουμε. Είπε απλά “βάζω ένα μαξιλάρι εδώ”».