Τραγουδιστής εμφανίστηκε σχεδόν μεθυσμένος σε πρωινή εκπομπή, λόγω των πανηγυρισμών για την Νιούκαστλ (vid)

Newsroom
Τραγουδιστής εμφανίστηκε σχεδόν μεθυσμένος σε πρωινή εκπομπή, λόγω των πανηγυρισμών για την Νιούκαστλ (vid)
Ο ίδιος παραδέχθηκε στους παρουσιαστές πως ήπιε πολύ και προσπαθεί πραγματικά να συνέλθει.

Μετά από 14 χρόνια, η Νιούκαστλ άλλαξε σελίδα περνώντας επίσημα στα χέρια των Σαουδαράβων επενδυτών, με την εξαγορά ύψους 350 εκατ. ευρώ.

Το γεγονός αυτό πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους οπαδούς της έξω από το «St. James' Park». Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ένας γνωστός καλλιτέχνης της Βρετανίας, ο Sam Fender.

Αν και επρόκειτο να εμφανιστεί σε πρωινή εκπομπή σήμερα (8/10), δεν πτοήθηκε και συμμετείχε στους πανηγυρισμούς, με αποτέλεσμα η σημερινή του κατάσταση να μην είναι τόσο καλή, αφού ήπιε αρκετά όπως φάνηκε.

Έτσι, εμφανίστηκε στην εκπομπή "BBC Breakfast", με φόρμα της ομάδας και παραδέχθηκε στον αέρα πως προσπαθεί να επανέλθει από hangover.

Μάλιστα είπε για την ομάδα: «Είναι προφανώς και μια αρκετά αμφιλεγόμενη κατάσταση, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος για τους οπαδούς και είμαι χαρούμενος για την πόλη και για ό, τι μπορεί να προκύψει οικονομικά».

«Αλλά όπως είπα, μοιάζει με μια γλυκόπικρη στιγμή. Έχουμε απογοητευτεί, αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα για τα οποία πιθανότατα χρειαζόμαστε διαφάνεια στο μέλλον», συμπλήρωσε.

«Μπράβο που είσαι εδώ μετά από τέτοια βραδιά. Τα κατάφερες», του είπε ο παρουσιαστής.

Το στιγμιότυπο με τον καλλιτέχνη έγινε viral και όλοι οι οπαδοί της ομάδας τον αποθέωσαν στα social media.

Ωστόσο, όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο τραγουδιστής δυσκολευόταν αρκετά κατά την διάρκεια της εκπομπής, με τους χρήστες των social media να εκτός από την αποθέωση, να προτρέπουν τους παρουσιαστές να του δώσουν χυμό και κάτι να φάει ώστε να συνέλθει.