Προσγειώθηκε από τον 9ο πάνω σε οροφή BMW και γλίτωσε με ένα σπάσιμο χεριού (vid)

Newsroom
Προσγειώθηκε από τον 9ο πάνω σε οροφή BMW και γλίτωσε με ένα σπάσιμο χεριού (vid)
Τύχη βουνό είχε ένας άντρας στο Νιου Τζέρσεϊ καθώς επέζησε από πτώση εννέα ορόφων.

Από θαύμα γλίτωσε ένας άνδρας στο Νιου Τζέρσεϊ όταν προσγειώθηκε στην οροφή μιας BMW πέφτοντας από τον ένατο όροφο ενός κτιρίου. Σύμφωνα με μάρτυρα που ήταν μπροστά την ώρας της πτώσης, ο άνδρας είχε τύχη βουνό.

Η 21χρονη κοπέλα που είδε το συμβάν, δήλωσε ότι ο 31χρονος έπεσε πάνω στην οροφή μιας μαύρης BMW 330i, η οποία ήταν σταθμευμένη κάτω από το κτίριο και στη συνέχεια σηκώθηκε, έχοντας σπάσει μόνο το χέρι του.

«Άκουσα έναν μεγάλο θόρυβο και δεν πίστευα στην αρχή ότι ήταν άνθρωπος. Το πίσω παράθυρο του αυτοκινήτου είχε γίνει θρύψαλα. Ο άνδρας σηκώθηκε και άρχισε να ουρλιάζει. Το χέρι του ήταν τσακισμένο», είπε η αυτόπτης μάρτυρας.

Πτώση άνδρα στο Νιου Τζέρσεϊ

«Θεέ μου, έπαθα σοκ. Ήταν σαν ταινία. Σκέφτηκα ότι πιθανότατα τον έσωσε ότι φορούσε πουπουλένιο μπουφάν», πρόσθεσε η κοπέλα η οποία κάλεσε τις πρώτες βοήθειες και ενώ ο άνδρας ούρλιαζε από τους πόνους. Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι έπεσε από εννέα ορόφους (πήδηξε από ανοιχτό παράθυρο) είχε ακόμα τη μάσκα προστασίας από τον κορονοϊό στο πρόσωπο του, που του κρεμόταν από το ένα αυτί.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο σε κρίσιμη κατάσταση. Όπως έγινε αργότερα γνωστό δεν εργαζόταν στο κτίριο από το οποίο έπεσε και δεν έγινε σαφές γιατί βρισκόταν σε αυτό. Αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του στην αστυνομία και δεν έδειξε πρόθεση να συνεργαστεί.

«Έπεσε στην οροφή του αυτοκινήτου και στη συνέχεια κατέβηκε και έπεσε στο έδαφος. Προσπάθησε να σηκωθεί αλλά ο κόσμος που συγκεντρώθηκε του είπαν να μείνει ξαπλωμένος. «Δεν ξέρεις πόσο έχεις χτυπήσει» του είπε κάποιος. «Έμεινε εκεί μέχρι να έρθει η αστυνομία και το ασθενοφόρο. Έλεγε συνέχεια ''αφήστε με, θέλω να πεθάνω''. Είδα ότι το χέρι του ήταν σπασμένο αλλά είχε τις αισθήσεις του και μπορούσε να κινηθεί. Ήθελε να πεθάνει, αυτό ήταν το σχέδιο του, αλλά ο Θεός είχε άλλα στο μυαλό του», πρόσθεσε.